WEBEX BOARD


webex board on nyt täällä! varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tuotteeseen joko vantaan tai hämeenlinnan toimistollemme!


 

webex BOARD MULLISTAA TIIMITYÖSKENTELYN

Kun kokeilet Cisco Webex Boardia ensimmäisen kerran, toteat luultavasti että tällainen neuvotteluhuoneen olisi aina pitänyt olla. Neuvotteluhuoneen tai tiimityötilan yhteiseksi työskentely- ja viestintälaitteeksi riittää jatkossa langaton 55:n tai 70:n tuuman Cisco Webex Board -kosketusnäyttötaulu, joka on mm. esitysnäytön, tussitaulun sekä etäkokouslaitteen yhdistelmä.

ALL-IN-ONE-TYÖKALU
Cisco Webex Board on todellinen all-in-one-työkalu, jolla voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena sekä sen kautta päästään tiimin Webex Teams -tilaan tallennettuihin materiaaleihin. Yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai etänä omien mobiililaitteiden, Webex Boardien tai tietokoneidensa ääressä. Kaikki tiimin työhön liittyvät materiaalit, keskustelut ja kokoukset ovat yhdessä paikassa ja aina tiimin käytettävissä.

WEBEX BOARD MULLISTAA TIIMITYÖSKENTELYN

VIDEOKOKOUS JA LANGATON PRESENTAATIO

Webex Board on myös videneuvottelulaite, jonka avulla voit olla yhteydessä muihin videon välityksellä huolimatta siitä, missä he ovat. Webex Boardin ääreen saat mukaan asiantuntijoita aina tarpeen mukaan helposti. Webex Boardilla voit jakaa presentaatiot langattomasti kaikkien nähtäville.

TUNNISTAA KÄYTTÄJÄN

Kun tulet huoneeseen, Webex Board tunnistaa sinut ja voit aloittaa kokouksesi välittömästi. Jos olet jo aloittanut kokouksen toisella laitteella, voit siirtää kokouksen Webex Boardille käden käänteessä ja jatkaa siitä mihin jäit.


Haluatko tutustua Webex Boardiin? Lähetä yhteydenottopyyntö tai varaa esittely!


Blogissa

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.

Toimimaton kokoustekniikka voi pysäyttää hyvän palaverin ennen kuin se ehtii alkaakaan. Miten kokoustekniikka saadaan toimimaan, niin että se toimii luotettavasti kokouksesta toiseen?

Toimiva videoneuvottelujärjestelmä sujuvoittaa organisaation toimintaa, mikä näkyy viivan alla tuottavampana työaikana ja pienentyneinä matkakuluina. Mutta mitä kaikkea videoneuvottelujärjestelmän ostajan tulisi ottaa huomioon, jotta hankinta onnistuu?