Cisco Webex Board

Laite, joka mullistaa neuvotteluhuoneesi
Ota yhteyttä

Cisco Webex Board on neuvotteluhuoneen monitoimilaite, joka mullistaa tiimityöskentelyn. Se sopii erityisen hyvin organisaatioille, jotka työskentelevät tiiviisti yhdessä erilaisissa projekteissa organisaation sisällä, eri toimipisteiden välillä sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa.


Webex Board yhdistää kosketusnäytöllisen esitysnäytön, videoneuvottelulaitteen, digitaalisen valkotaulun ja tiimiviestintälaitteen yhdeksi laitteeksi. Webex Board on saatavilla langattomana 55:n tai 70:n tuuman versiona.

Tiimityöskentelyn all-in-one työkalu

cisco_webx_board

Cisco Webex Board on todellinen all-in-one-työkalu, jolla voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena sekä sen kautta päästään tiimin Webex Teams -tilaan tallennettuihin materiaaleihin.


Yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai etänä omien mobiililaitteiden, Webex Boardien tai tietokoneidensa ääressä.


Kaikki tiimin työhön liittyvät materiaalit, keskustelut ja kokoukset ovat yhdessä paikassa ja aina tiimin käytettävissä.

Videokokousta ja näytä esityksesi langattomasti

webx_presentation
Webex Board on myös videoneuvottelulaite, jonka avulla voit olla yhteydessä muihin videon välityksellä huolimatta siitä, missä he ovat. Webex Boardin ääreen saat mukaan asiantuntijoita aina tarpeen mukaan helposti. Webex Boardilla voit jakaa presentaatiot langattomasti kaikkien nähtäville, ilman johtoviidakkoa.

Vaihda laitetta lennosta

Kun tulet huoneeseen, Webex Board tunnistaa sinut ja voit aloittaa kokouksesi välittömästi. Jos olet jo aloittanut kokouksen toisella laitteella, voit siirtää kokouksen Webex Boardille käden käänteessä ja jatkaa siitä mihin jäit.

Olemme Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Vastaa Ciscon kokousteknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.
cisco_select_partner_v2

Ota yhteyttä