videoneuvottelu
virtuaalineuvottelu


Business Plus -virtuaalineuvottelu

Osallistu neuvotteluun kaikilla laitteilla mistä tahansa

Virtuaalineuvottelupalvelu BUSINESS PLUS yhdistää helposti videoneuvottelulaitteet, PC/MAC -työasemakäyttäjät, Telepresence -huoneet, WebRTC, iOS- ja Android -mobiilikäyttäjät sekä Microsoft Lync ja Skype for Business -käyttäjät samaan etäneuvotteluun merkkiriippumattomasti. Kommunikointi onnistuu joustavasti kaikkien kesken, molempiin suuntiin riippumatta siitä, mitä yhdistämistapaa käytät.

BUSINESS PLUS –asiakkaalle räätälöidään juuri oikean kokoinen neuvottelutila tarpeen mukaan. Yhteys muodostetaan samaan tietoturvalliseen virtuaalineuvottelutilaan neuvottelutilatunnuksen ja PIN-koodin avulla. Veloitus perustuu yhtäaikaisten osallistujien määrään kiinteällä kuukausihinnalla, eikä siitä aiheudu esim. minuuttipohjaisia ylimääräisiä piilokuluja.

Microsoft Lync / Skype for Business mukaan palaveriin

BUSINESS PLUS -asiakkaana saat myös Microsoft Lync / Skype for Business -työasemakäyttäjät mukaan videoneuvotteluihin. Yrityksen videoneuvottelulaitteet löytyvät suoraan Lync -työpöydältä hakemistosta ja niihin voidaan olla yhteydessä yhdellä hiiren klikkauksella. Presentaatio kulkee molempiin suuntiin, joten voit jakaa myös oman työpöytäsi Lyncin kautta muiden nähtäväksi.

iOS ja Android -mobiililaitteilla mukaan videoneuvotteluun

BUSINESS PLUS -virtuaalineuvotteluun voi osallistua myös Apple® iPad®, iPhone® ja iPod touch® sekä Android -laitteilla. Näet mobiililaitteesi ruudulla videoneuvottelun ja H.239 -presentaation ja kuulet osallistujien puheet missä ja milloin tahansa.

WebRTC/HTML5 -selaimella ilman asennusta

Voit osallistua kokoukseen WebRTC/HTML5:a tukevilla selaimilla helposti, jopa kokonaan ilman ohjelmiston asennusta.

Vaihda laitetta lennosta

Voit vaihtaa laitetta helposti lennosta kesken kokouksen. Aloita kokous vaikka autossa puhelimella ja kun saavut toimistolle, siirrä kokous helposti esim. kokoushuoneen videoneuvottelulaitteelle, ilman keskeytystä. Voit myös jakaa esimerkiksi äänen iPhoneen ja katsoa videokuvaa työasemaltasi tai katsoa videokuvaa huonelaitteen näytöltä ja pitää presentaation iPadillasi

lähetä meille yhteydenottopyyntö


Blogissa