Videoneuvottelu

Videoneuvottelupalvelumme tekee yhteistyöstä helppoa, paikasta riippumatta

Videoneuvottelut ovat yleistyneet viime vuosina osaksi päivittäistä työtämme. Silti edelleen kohtaamme jatkuvasti ongelmia videoneuvotteluiden kanssa: kuva ei näy tai ääni pätkii.

Parhaimmillaan toimiva ja koko yrityksen kattava videoneuvottelujärjestelmä tarjoaa mutkattoman käyttökokemuksen. Sovellukset ja laitteet ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä, video ja kuva laadultaan huippuluokkaa. Videopuhelun ottaminen onnistuu millä laitteella tahansa.

Lataa Ostajan opas

Videoneuvottelut palveluna asennuksesta tukeen

group_video_chat_v2

Praecomilta saat videoneuvotteluratkaisut avaimet käteen -periaatteella. Palvelemme aina ratkaisun valinnasta asennukseen, käyttöönottoon, käyttökoulutukseen, ylläpitoon ja asiakastukeen.

Otamme huomioon liiketoimintasi tarpeet ja budjetin. Tavoitteenamme on toimiva kokonaisuus, joka palvelee juuri sinun organisaatiotasi parhaiten.

Otamme huomioon toimitilasi sekä muut tarpeesi, jotka täydentävät videoneuvottelukokemusta näytöistä ja kaiuttimista aina akustiikkaan tai videoneuvotteluun integroituihin tiimiviestintäsovelluksiin. Tarjoamme myös tarvitsemasi lisäominaisuudet, kuten tallennus- ja suoratoisto-ominaisuudet sekä häiriöpuhelujen eston.

“Praecom oli todella meidän tukena ja apuna he antoivat asiantuntemustaan niissä asioissa, mitä me tarvittiin. He auttoivat löytämään oikeanlaisen ja kustannustehokkaan ratkaisun meidän tarpeisiin.”

Salla Hanhinen
Johdon assistentti, Suomen Yliopistokiinteistöt

Osallistu videoneuvotteluun kaikilla laitteilla, mistä tahansa

video_conferencing_diagram

Videoneuvottelut ja kokousteknologia on yhä paremmin integroitavissa, ja käyttö onnistuu monipuolisesti eri laitteilla. Saat huippuluokan ääntä ja HD-kuvaa neuvotteluhuoneessa. Voit lähteä huoneesta ja jatkaa neuvottelua kännykälläsi.

Videoneuvottelupalvelumme ansiosta voit käyttää eri toimittajien sovelluksia, pilvipalveluja ja videoneuvottelulaitteita samassa videoneuvottelussa.

“Silloin, kun lähdimme hankkimaan näitä ratkaisuja, ensimmäisenä asiana matkustaminen väheni. Meidän työntekijöiden ei tarvinnut istua niin paljon junassa. Nyt saadaan palaverit hoidettua sieltä missä ikinä oletkin.”

Kari Hippolin
IT Manager, Solita

Maailman johtavat kumppanit

praecom_tech_partners

Teemme yhteistyötä maailman johtavien videoneuvotteluratkaisujen kehittäjien kanssa, kuten Ciscon, Lifesizen, Starleafin ja Polycomin. Lisäksi laaja kumppaniverkostomme kattaa erilaisia asiakastarpeita äänentoistosta toimitilaratkaisujen tarjoajiin sekä varausnäyttöjen valmistajiin. Tehtävänämme on löytää tarpeisiisi sopiva ratkaisu joka tilanteessa, ottaen huomioon liiketoimintasi tavoitteet, budjetin ja erityistoiveesi.

“Joustavuus kuvaa hyvin sitä, mitä me haetaan. Se kuvaa meidän ja Praecomin yhteistyötä.”

Markku Kuronen
Paroc, ICT Infrastructure Manager

Saat tukea koska vain

service-desk

Service deskimme tarjoaa apua suoraan loppukäyttäjillesi kaikissa videoneuvotteluun liittyvissä asioissa käytön opastuksesta teknisiin haasteisiin. Palvelemme monikanavaisesti ja puhelimeen vastaamme keskimäärin 9 sekunnissa. Service deskistämme vastaa aina asiantuntija, joka pyrkii ratkaisemaan tilanteesi mahdollisimman nopeasti.

“Erityisen tyytyväinen olen yhteistyön helppouteen. Praecomiin on helppo saada yhteyttä ja sitä kautta saadaan apua.”

Kari Suominen
Tietohallintojohtaja, Fingrid

Videoneuvotteluratkaisut: mitä saat

Videoneuvotteluratkaisun avaimet käteen -periaatteella, liiketoimintasi tarpeisiin pohjautuen. Palvelemme joka vaiheessa ratkaisujen valinnasta, asennukseen, käyttöönottoon, käyttökoulutukseen, tukeen ja kehitykseen.
Saat yrityksellesi videoneuvotteluratkaisun, joka toimii yhtenä kokonaisuutena. Ratkaisuja on mahdollista käyttää useilla eri laitteilla, ja integroida keskenään.
Tarjoamme käytön tuen suoraan loppukäyttäjillesi.
Tarpeisiisi sopivimmat teknologiaratkaisut maailman johtavilta teknologiatoimittajilta.

Varaa demoaika