Tiimiviestintä

Moderni tiimiviestintäsovellus, joka keskittää kaiken tiimin viestinnän ja työskentelyn yhteen paikkaan
Ota yhteyttä

Tiimityöskentely on muuttunut. Ennen se oli paikkaan sidottua, ja tiimityötä tehtiin kokouksissa samassa neuvotteluhuoneessa. Nykyään tiimi saattaa olla hajautunut ympäri maailmaa.

Samalla täytyisi pystyä viemään läpi erilaisia projekteja tiivistä yhteistyötä tehden. Tiedostoja jaetaan ja muokataan yhdessä. Tarvitaan nopeita kahdenvälisiä keskusteluja, ja edelleen myös koko tiimin palavereita. Tähän maailmaan sähköposti, puhelin ja vanhat tavat eivät enää riitä. 

Moderniin tiimiviestintään tarvitaan työkalu, joka tuo tiimin toimintaan läpinäkyvyyttä ja helpottaa tiimikaverin kiinni saamista. Moderni tiimiviestintäsovellus keskittää kaiken tiimin viestinnän ja työskentelyn yhteen paikkaan. Tämä selkeyttää tiimien toimintaa sekä johtamista.

 

Sovellus kaikkeen tiimien sisäiseen viestintään

team_comm_2

Tarjoamme tiimiviestintäsovelluksia, jossa tiimisi tai koko organisaatiosi voi hoitaa tiimityöhön ja projektien johtamiseen liittyvän viestintänsä. Se sisältää ryhmäkohtaisen chatin, videopuhelut, sujuvan tiedostojen jaon, ruudunjaon ja yhteistyöskentelyn. Voit jakaa organisaatiosi tai tiimisi sujuvasti eri ryhmiin, eri aiheille ja projekteille.

“Kaikki on paljon helpompaa. Kun voit jakaa ruudun ja työtä voidaan viedä eteenpäin samalla, kun siitä asiasta puhutaan. Se on minusta suurin ero puhelimeen ja sähköpostiin.”

Elina Pennanen, Marketing and Communications Manager, Provad

Keskustele videopuheluilla joustavasti

video_call_one

Videoyhteys mahdollistaa sujuvan tiimityön. Joskus kesken chatin huomataan, että asia on helpompi hoitaa videopuhelulla. Toisaalta esimerkiksi viikottaisten tiimin videopalavereiden jälkeen on sujuvaa jatkaa keskustelua saman työkalun tiimi-chatissä. Voit myös kytkeä tiimiviestintäsovelluksen videoneuvottelulaitteisiisi, mikä mahdollistaa esimerkiksi joustavan käyttäjän tunnistamisen ja laitteen vaihtamisen lennosta. Voit myös osallistua videopalaveriin joustavasti etänä, vaikka muut olisivat palaverissa mukana neuvotteluhuoneen videoneuvottelulaitteen kautta.

 

“Nykyään me pystytään videokokoustamaan mistä vain ja milloin vain, se ei ole mihinkään huoneeseen sidottua. Läppäriltä, kännykältä, tabletilta, tien päältä… Mistä tahansa voi videokokoustaa.”

Salla Hanhinen
Johdon assistentti, Suomen Yliopistokiinteistöt

Mobiilisovellus mahdollistaa työskentelyn paikasta riippumatta

Sujuva käyttö mobiililaitteilla on välttämättömyys tiimiviestintäsovelluksessa. Vaikka olisit liikkellä, voit tehdä samat asiat kuin tietokoneeltasi. Voit osallistua tiimi-chatiin, ottaa videopuheluita ja jakaa tiedostoja. Tämä mahdollistaa sujuvan ja paikkariippumattoman työn.

Tiedot jäävät talteen

Jokainen meistä on etsinyt tiettyä liitetiedostoa sähköpostinsa kätköistä. Tämä ei ole se kätevin vaihtoehto. Kun työskentelet tiimityösovelluksessasi ryhmissä, projekti- ja tiimikohtaisesti, keskustelut ja tiedostot jäävät talteen loogiseen paikkaan ja löytyvät helposti. Samalla tavalla tiedot videopuheluista tai yhdessä virtuaalisille valkotauluille piirretyistä kuvista jäävät automaattisesti talteen.

Praecom palvelee

Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan tiimiviestintäratkaisun sekä saamaan siitä kaiken irti. Vaikka suosittelemamme sovellus on helppokäyttöinen, tarjoamme sinulle asennuksen, käyttökoulutuksen ja asiakastuen, jolloin saat ratkaisun myös käyttöön organisaatiossasi. Autamme myös yritystäsi yhdistämään tiimiviestintäsovelluksen muihin ratkaisuihin: esimerkiksi videoneuvottelulaitteisiin ja neuvottelutilojen teknologiaan.

Onko kokousteknologiasi ajan tasalla?

Ostajan Oppaamme avulla selvität tarpeesi ja löydät toimivat ratkaisut neuvottelujesi tehostamiseksi.

Lataa Ostajan opas

Tiimiviestintäratkaisu: mitä saat

Sovelluksen, joka täyttää tiimin sisäisen viestinnän tarpeet: ryhmäkohtaisen chatin, videopuhelut, ruudun jaon sekä tiedostojen jakamisen
Videopuheluominaisuuden, joka on kytkettävissä myös muihin käyttämiisi videoneuvottelulaitteisiin ja neuvotteluhuoneen kokousteknologiaan
Sovellukset eri laitteille: tietokone, mobiili, tabletti, videoneuvottelulaitteet
Kumppanin, joka palvelee ja auttaa saamaan kaiken irti tiimiviestintäsovelluksesta sekä muista kokousteknologiainvestoinneista

Asiakkaamme kertovat

Ota yhteyttä