StarLeaf

Helppokäyttöisten ja turvallisten videoneuvottelupalveluiden innovaattori
Ota yhteyttä

StarLeaf on videoneuvottelupalveluiden ja kokousteknologian innovaattori, joka perustettiin 11 vuotta sitten Isossa-Britanniassa.

StarLeaf on erikoistunut turvallisiin, helppokäyttöisiin sekä helposti skaalautuviin ratkaisuihin. Yksi StarLeafin kilpailueduista on sen oma huipputurvallinen ja sertifioitu pilvi, jonka serverit ovat täysin yhtiön omassa hallinnassa.

Microsoft-käyttäjille StarLeaf tarjoaa luotettavia huonelaitteita Skype for Business- sekä Teams-tuella. StarLeafin ratkaisut ovat yhteensopivia muiden johtavien valmistajien kanssa.

Huipputurvallinen pilviratkaisu

StarLeaf on kenties ainoa toimija maailmassa, jonka videoneuvottelupalvelu on ISO27001-sertifioitu. Sertifikaattiin sisältyy 99,999-prosenttinen palvelulupaus, mikä tarkoittaa enintään 5 minuutin katkosta vuodessa.

StarLeafilla on palvelimia ympäri maailmaa, ja ne ovat yrityksen omassa hallinnassa. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että asiakas voi päättää missä maassa sen data fyysisesti sijaitsee.

Huipputurvallisen palvelunsa ansiosta StarLeaf on monien suurten yritysten, asianajotoimistojen ja julkisen sektorin suosiossa.

Yksinkertaisia ja yhteensopivia ratkaisuja

StarLeaf-yksinkertainen-ja-yhteensopiva

StarLeaf tarjoaa käyttäjilleen laajan valikoiman sovelluksia eri käyttöjärjestelmiin ja tilanteisiin. StarLeafin kalenteri-pluginilla lähetät kutsun ja valitset huoneen kätevästi Outlookista, O365:stä tai Google-kalenterista. Starleaf-sovelluksen kautta osallistut neuvotteluihin kätevästi mobiililaitteesta. Koska StarLeafin tavoitteena on yksinkertaisuus, voit liittyä haluamaasi videoneuvotteluun yhdellä napin painalluksella.

StarLeafin palvelu toimii erinomaisesti yhdessä muiden johtavien valmistajien kuten Ciscon ja Polycomin laitteiden kanssa. StarLeafin päätelaitteet puolestaan käyttävät avoimia kommunikointistandardeja, kuten H323 ja SIP.

Skype for Business- ja Teams-huonelaitteet

StarLeaf-GT-mini

Skype for Business ja Microsoft Teams ovat suosittuja videoneuvottelupalveluita. Kun haluat käyttää näitä palveluita neuvotteluhuoneissa huippuluokan äänenlaadulla ja kuvalla, StarLeafin ratkaisut ovat erinomainen valinta. Skype- ja Teams-käyttöön suunnitellut StarLeafin huonelaitteet ovat Linux-pohjaisia, eivätkä ne eivät vaadi samanlaista ylläpitoa kuin PC-laitteet.

Kokousteknologiaa kaiken kokoisiin huoneisiin

StarLeaf tarjoaa laadukkaat videoneuvottelujärjestelmät erikokoisiin huoneisiin. Laitteet toimivat kätevän kosketuspaneelin avulla. Voit tarvittaessa hallita ja seurata videoneuvottelujärjestelmäsi käyttöä monitorointityökalun avulla.

Praecom on StarLeafin virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on StarLeafin virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Vastaamme StarLeafin kokousteknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta koko Suomessa.

starleaf-logo

Ota yhteyttä