Spark BOARD


spark board on nyt täällä! varaa oma esittelyaikasi ja tule tutustumaan tuotteeseen joko vantaan tai hämeenlinnan toimistollemme!


 

SPARK BOARD MULLISTAA TIIMITYÖSKENTELYN

Kun kokeilet Spark Boardia ensimmäisen kerran, toteat luultavasti että tällainen neuvotteluhuoneen olisi aina pitänyt olla. Neuvotteluhuoneen tai tiimityötilan yhteiseksi työskentely- ja viestintälaitteeksi riittää jatkossa langaton 55:n tai 70:n tuuman Spark Board -kosketusnäyttötaulu, joka on mm. esitysnäytön, tussitaulun sekä etäkokouslaitteen yhdistelmä.

ALL-IN-ONE-TYÖKALU
Spark Board on todellinen all-in-one-työkalu, jolla voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena sekä sen kautta päästään tiimin Spark-tilaan tallennettuihin materiaaleihin. Yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai etänä omien mobiililaitteiden, Spark Boardien tai tietokoneidensa ääressä. Kaikki tiimin työhön liittyvät materiaalit, keskustelut ja kokoukset ovat yhdessä paikassa ja aina tiimin käytettävissä.

VIDEOKOKOUS JA LANGATON PRESENTAATIO

Spark Board on myös videneuvottelulaite, jonka avulla voit olla yhteydessä muihin videon välityksellä huolimatta siitä, missä he ovat. Spark Boardin ääreen saat mukaan asiantuntijoita aina tarpeen mukaan helposti. Spark
Boardilla voit jakaa presentaatiot langattomasti kaikkien nähtäville.

TUNNISTAA KÄYTTÄJÄN

Kun tulet huoneeseen, Spark Board tunnistaa sinut ja voit aloittaa kokouksesi välittömästi. Jos olet jo aloittanut kokouksen toisella laitteella, voit siirtää kokouksen Spark Boardille käden käänteessä ja jatkaa siitä mihin jäit.


Haluatko tutustua Spark Boardiin? Lähetä yhteydenottopyyntö tai varaa esittely!


Blogissa