Smartblock

Markkinoiden edistyksellisin tilaratkaisu modernin työn tekemiseen ja kohtaamisiin.
Ota yhteyttä

Tarkoitukseen sopivien neuvottelutilojen saatavuus on haaste monissa yrityksissä. Työntekijöille ei löydy luontevaa paikkaa, jossa tehdä tiimityötä tai pitää videoneuvottelua pienellä porukalla.

Smartblockin kohtaamistilaratkaisujen avulla voit jättää hälinän ja hektisyyden historiaan. Smartblock tarjoaa erinomaiset puitteet yksilötyöskentelyyn, tiimityöskentelyyn, palavereihin ja etäneuvotteluun.

Smartblock tarjoaa kompaktit kohtaamistilat muutaman hengen tilatarpeisiin, aina yhden henkilön puhelinkopista kuuden hengen tilaan asti.

 

Mihin sinä tarvitset työtilaa?

smartblock-eri-tarpeisiin

Videoneuvottelu

Onko teillä pulaa pienistä neuvottelutiloista? Smartblock ratkaisee haasteen ja varustamme Smartblockin tarpeidesi mukaisilla videoneuvottelulaitteilla, kuten esimerkiksi Cisco Webex Room Kit Minillä, joka soveltuu erinomaisesti pieniin neuvottelutiloihin.

Organisaation sisäinen tiimityö ja palaverit

Tiimityö vaatii usein rauhallisen ympäristön, jossa tiimi voi innovoida uutta ja ideoida ilman ulkoisia häiriötekijöitä. Fyysiset neuvottelutilat ovat monissa yrityksissä turhan suuria ja ylibuukattuja pienten tiimien toimintaan. Smartblock vastaa pienien tiimien haasteisiin.

Rauhallinen työtila

Rauhallista työtilaa tarvitaan keskittymistä vaativiin tehtäviin. Avokonttoreissa hälyä syntyy aina, joten on tärkeää, että työntekijöille on tiloja, joissa saa keskittyä tärkeisiin tehtäviin.

Asiakastapaaminen

Sopivia tiloja asiakastapaamisiin ei ole aina riittävästi olemassa. Smartblock toimii myös asiakaskohtaamisen tilana ja luo yrityksestäsi modernin kuvan uudenaikaisten tilaratkaisujen käyttäjänä.

Yksilötilat puheluihin ja yksilötyöhön

Yksilöllinen ”puhelinkoppi” auttaa sinua keskittymään tärkeisiin puhelinpalavereihin ja voit myös järjestää videoneuvotteluita yhden hengen Smartblockissa.

Luomme sinun tarpeidesi mukaisen kohtaamistilan

Smartblock FD_6908

Kaikki ratkaisut ovat saatavilla yrityksesi ilmeen mukaan brändättynä ja varustettuna tarpeisiisi sopivilla pöytäkaivoilla, äänentoistolaitteilla, valaistuksella, videoneuvottelulaitteilla ja ammattinäytöillä. Voit valita myös täysin suljettavan mallin, jolloin takaat työntekijöillesi täydellisen työrauhan. Esimerkiksi Cisco Webex Room Kit Mini toimii erinomaisena videoneuvotteluratkaisuna kaikkiin Smartblockeihin. Videoneuvottelu- ja esitysnäyttöjen osalta voimme suositella erilaisia vaihtoehtoja käyttötarpeidesi mukaan.

Lue Kokoustilojen uudistajan oppaastamme lisää tilojen suunnittelusta ja ratkaisujen valintaan vaikuttavista tekijöistä.

 

Lataa opas

Olemme Smartblockin virallinen yhteistyökumppani

Smartblock on suomalainen yritys, joka kehittää ja valmistaa liikuteltavia ja älykkäitä kohtaamistiloja. Praecom on Smartblockin virallinen yhteistyökumppani. Vastaamme Smartblockin jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.

smartblock-logo

Ota yhteyttä