Service Desk

PRAECOM SERVICE DESK


Service Deskimme on avoinna ja vastaa puheluihin arkisin klo 6.00-21.00. Asiantuntijamme selvittävät ongelmat, käsittelevät tukipyyntöjä ja vastaavat käyttöä koskeviin kysymyksiin arkisin 8.00–16.00 välisenä aikana. Yhteyden saat puhelimitse p. 0600 17660 tai sähköpostitse: servicedesk@praecom.fi.

Puhelu on erihintainen riippuen siitä, mihin aikaan soitat (katso hinnoittelu alta). Sopimusasiakkaillamme on käytössä sekä yhteyksien testaamiseen että teknisen tuen käyttöön oma video-osoite.

Service Desk puheluhinnoittelu

  • arkisin klo 8:00 – 16:00: 0,08 €/min + pvm/mpm
  • arkisin 6:00 – 8:00 ja 16:00 – 21:00: 1,99 €/min + pvm/mpm


OTA YHTEYTTÄ MEIHIN

Kiinnostuitko palveluistamme? Ota yhteyttä meihin. Myyntimme on yhteydessä sinuun mahdollisimman pian, viimeistään kahden työpäivän sisällä.


Blogissa

Tässä merkittävimmät kokous- ja kollaboraatioteknologiatrendit vuodelle 2019. Äänessä on omat asiantuntijamme, kumppanimme sekä alan mielipidejohtajat.
Toimitilojen uudistusprojekteissa toistuu tyypillisesti samat virheet. Vaikka toimistosta tulee näyttävän näköinen, työskentely vaikeutuu - erityisesti palavereissa ja tiimityöskentelytilanteissa. Tässä blogissa kerromme, miten vältät tyypillisimmät sudenkuopat.

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.