Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Olemme aina kuulolla erinomaisten tyyppien varalta, joten jos tunnet, että olet sellainen, ota meihin yhteyttä!

PRAECOM GROUP koostuu neljästä erillisestä liiketoimintayhtiöstä: Praecom Oy:sta, IT4B Oy:sta, Avek Esitysratkaisut Oy:sta ja Upto Oy:sta.

Praecom on suomalainen etäkokoustamisen erikoisliike. Joka tarjoaa yrityksille palvelun etäkokouksien pitämiseen vaivattomasti ja tehokkaasti. Praecomin tehtävänä on auttaa asiakkaitaan viestimään ja tehostamaan siten näiden toimintaa. Me uskomme digitalisaatioon, mutta inhimillisen kanssakäymisen ehdoilla. Helpotamme (etä)työn tekemistä missä ja mistä vain. Toimintamme sovittaa yhteen ihmistenvälisen viestinnän, helppokäyttöisen ja toimivan teknologian sekä nopean ja osaavan asiakaspalvelumme.

IT4B on suomalainen IT-talo, joka tarjoaa yrityksille palvelut ICT-ulkoistuksiin, verkkojen rakentamisen ja ylläpidon, tulostusratkaisut sekä service desk –palvelut. IT4B:n tehtävä on auttaa asiakkaitaan keskittymään siihen missä ne ovat hyviä huolehtimalla asiakkaan koko ICT-ympäristön toimivuudesta. Helpotamme asiakkaan arkea ja autamme asiakasyritystemme henkilökuntaa keskittymään omaan työhönsä. Palveluidemme avulla sovitetaan yhteen helppokäyttöinen ja toimiva teknologia sekä nopea ja osaava asiakaspalvelumme.

Sana, josta Upto tunnetaan, näyttöviestintä, juontaa juurensa englanninkielen termistä digital signage. Näyttöviestinnän tarkoituksena on tuoda sisältöä erilaisille näytöille aina älypuhelimesta jättikokoisille LED screeneille. Upto auttaa sinua viestimään näytöillä ja saamaan niistä parhaan hyödyn irti. Uptolaisten intohimona on kehittää näyttöviestinnän avulla markkinointiasi, myyntiäsi ja tiedottamistasi.

AVEKin ratkaisut vastaavat tämän päivän ja tulevaisuuden esittämisen ja viestinnän tarpeisiin modernin teknologian avustamana. On sitten kyse auditorioista, opetus- tai kokoustiloista, sekä kaikista kaupallisista ja julkisista ympäristöistä.


Lisätietoja palveluistamme:
www.praecom.fi
www.it4b.fi
www.upto.fi
www.avek.fi
www.praecomgroup.fi