Avoimet työpaikat

palvelut-3-matala.jpg

Service Deskin Työnjohtaja / Projektipäällikkö

Etsimme kasvavaan joukkoomme ammattitaitoista Projektipäällikköä/Työnjohtajaa Hämeenlinnaan.

Tehtäviisi kuuluu Praecom Groupin Service Deskin työnjohto sekä suurempien asiakasprojektien projektipäällikkyys. 

Tehtävässäsi vastaat pienen mutta tehokkaan tiimin käytännön työn ohjaamisesta.  Tehtävään sisältyy asiakastuki- ja asennustoimintojen ohjaaminen sekä esimiestehtävät. Vastaat myös näihin toimintoihin liittyvien alihankkijaverkostojen hallinnasta ja ohjaamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös suurempien asiakasprojektien johtaminen. 

Vastaat suurimpien asiakasprojektien projektoinnista, projektin seurannasta ja sen raportoinnista. Näissä projekteissa toimit rajapintana asiakkaan projektijohdolle.

Odotamme Sinulta kokemusta esimiestyöstä sekä työnjohdon tehtävistä.  Tunnet myös projektoinnin ja projektimallien vaatimukset.  ITIL-tuntemus katsotaan eduksi.

Odotamme, että sinulla on tehtävään sopiva koulutus. Koulutustasi tärkeämpää on, että sinulla on laaja-alainen kokemus ICT-alan parissa toimimisesta. Olet proaktiivinen ja esimiestehtävät sekä projektienhallinta ovat sinulle arkipäivää. Kyky itsenäiseen työskentelyyn, pitkäjänteisyys, hyvät yhteistyötaidot sekä keskeneräisyyden sietäminen auttavat sinua menestymään tehtävässä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työtehtävän dynaamisessa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa työtäsi. Meillä teet töitä innostuneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa. Tukenasi on lisäksi koko Praecom Groupin muu organisaatio.

Asiakkaamme ovat pääosin suomalaisia yrityksiä ja yhteisöjä jotka toimivat ympäri Suomea. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa ja Vantaalla.

Työskentelykielinä meillä on Suomi ja Englanti.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 14.6.2018 mennessä osoitteeseen:  rekry@praecom.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa operatiivinen johtaja Juha Elonen, jonka tavoitat puhelimitse parhaiten torstaina 7.6. ja perjantaina 8.6.2018 klo 10:00-12:00 välisenä aikana.

Juha Elonen
operatiivinen johtaja, Praecom Group
Puh +358 44 040 1692

 

PRAECOM GROUP koostuu kahdesta erillisestä liiketoimintayhtiöstä: Praecom Oy:sta ja IT4B Oy:sta.

Praecom on suomalainen etäkokoustamisen erikoisliike. Joka tarjoaa yrityksille palvelun etäkokouksien pitämiseen vaivattomasti ja tehokkaasti.  Praecomin tehtävänä on auttaa asiakkaitaan viestimään ja tehostamaan siten näiden toimintaa. Me uskomme digitalisaatioon, mutta inhimillisen kanssakäymisen ehdoilla. Helpotamme (etä)työn tekemistä missä ja mistä vain.  Toimintamme sovittaa yhteen ihmistenvälisen viestinnän, helppokäyttöisen ja toimivan teknologian sekä nopean ja osaavan asiakaspalvelumme.

 

IT4B on suomalainen IT-talo, joka tarjoaa yrityksille palvelut ICT-ulkoistuksiin, verkkojen rakentamisen ja ylläpidon, tulostusratkaisut sekä service desk –palvelut.  IT4B:n tehtävä on auttaa asiakkaitaan keskittymään siihen missä ne ovat hyviä huolehtimalla asiakkaan koko ICT-ympäristön toimivuudesta. Helpotamme asiakkaan arkea ja autamme asiakasyritystemme henkilökuntaa keskittymään omaan työhönsä.  Palveluidemme avulla sovitetaan yhteen helppokäyttöinen ja toimiva teknologia sekä nopea ja osaava asiakaspalvelumme.

Lisätietoja palveluistamme: 
www.praecom.fi
www.it4b.fi