Fingrid

Fingrid

Fingrid Oyj on suomalainen julkinen osakeyhtiö, joka vastaa sähkön siirrosta Suomen kantaverkossa. Maanlaajuinen kantaverkko on keskeinen osa Suomen sähköjärjestelmää. Kantaverkko on sähkönsiirron runkoverkko, johon ovat liittyneet suuret voimalaitokset ja tehtaat sekä alueelliset jakeluverkot.
 
Suomen kantaverkko on osa yhteispohjoismaista sähköjärjestelmää, joka on kytketty Keski-Euroopan järjestelmään tasavirtayhteyksin. Lisäksi Suomesta on Venäjälle ja Viroon tasasähköyhteydet. 
Kantaverkkoon kuuluu 400, 220 ja 110 kilovoltin voimajohtoja yli 14 000 kilometriä sekä yli sata sähköasemaa.

Fingridin kotisivut

Solita

Solita

Solita on digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvä asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta. Solitalla on henkilöstöä yli 300 kpl ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Solita kotisivu

A-Katsastus

A-Katsastus

A-Katsastus Group on johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien, kuljettajantutkintojen ja ajoneuvontestauspalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Yrityksen juuret ovat vahvasti Suomessa. A-Katsastuksen tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta ja säästää ympäristöämme haitallisilta päästöiltä.

A-Katsastus Group kotisivu

Nanso

Nanso

Nanso Group on vuonna 1921 perustettu yritys, joka on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen toiseksi suurimmaksi vaateteollisuusyritykseksi. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2013 n. 55,5 milj. € ja henkilöstöä sillä oli n 600 kpl. Nansolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Virossa, Venäjällä, Saksassa ja Ruotsissa. Yrityksellä on n. 40 myyntiedustajaa 10 maassa.

Nanso Group kotisivut