Asiakasreferenssejä

"Praecom on ollut kyllä paras, mihin olen koskaan törmännyt"

Solita on suuri suomalainen softatalo, jonka palveluita suomalaiset käyttävät lähes päivittäin tietämättään. Solitalla oma kulttuuri on hyvin tärkeä ja siihen kuuluu oleellisesti esimerkiksi työntekijöiden viihtyminen. Praecom on rakentanut Solitalle neuvottelutilakonseptin, joka on mahdollistanut Microsoft Teamsin ja neuvottelutilojen yhdistämisen. 

 

 

Neuvotteluhuoneet ja esitystekniikka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan

Kun LähiTapiolassa tahdottiin parantaa neuvottelukokemuksia, valikoitui neuvotteluhuoneiden ja esitystekniikkaratkaisujen uudistajaksi Praecom Oy. LähiTapiolalla ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyökumppaniin, joka pystyy tarjoamaan palveluita koko maassa. 

Praecomin videoneuvottelupalvelu auttaa pitämään valot päällä valtakunnassa.

Suomen kantaverkkoyhtiö eli Fingrid Oyj tilaa videoneuvottelupalvelut Praecom Oy:ltä. Fingridissä uuden palvelun käyttöönotto on siirtänyt vastuun videoneuvottelupaleluiden toimimisesta pois yrityksen omasta päiväjärjestyksestä. – Aikaisemmin oma organisaationi joutui selvittämään vikatilanteita, mutta nyt voimme ottaa milloin tahansa suoraan yhteyttä Praecomiin, Fingridin tietohallintojohtaja Kari Suominen kertoo. ”Meille jää aikaa tehdä sitä, missä itse olemme hyviä”

Joustava viestintäratkaisu tuo yhteydenpitoon ketteryyttä

Praecom suunnitteli ja toteutti Suomen Yliopistokiinteistöille yhtiön uudistettuun toimistoympäristöön toimivan ja kustannustehokkaan Cisco Spark -viestintäratkaisun. Ratkaisu mahdollistaa aiempaa ketterämmän yhteydenpidon niin kumppaneihin kuin yhtiön omaan henkilökuntaan eri puolille Suomea.

Praecomin ratkaisut parantavat Ruskon Betonin sisäistä tiedonkulkua ja vähentävät lentokilometrejä

Ruskon Betoni Etelä Oy on perheyritys, jolla on tällä hetkellä yhteensä 12 tehdasta ympäri Suomea. Praecom toimittanut Ruskon Betonille videoneuvottelulaitteet eri toimipisteisiin Etelä-Suomen ja Oulun toimipisteille. Niin yksiköiden väliset palaverit kuin kahdenkeskiset keskustelut saadaan käytyä Praecomin laitteiden avulla kätevästi maantieteellisestä sijainnista riippumatta. 

Ota yhteyttä