Fingrid

Fingrid

Fingrid Oyj on suomalainen julkinen osakeyhtiö, joka vastaa sähkön siirrosta Suomen kantaverkossa. Maanlaajuinen kantaverkko on keskeinen osa Suomen sähköjärjestelmää. Kantaverkko on sähkönsiirron runkoverkko, johon ovat liittyneet suuret voimalaitokset ja tehtaat sekä alueelliset jakeluverkot.
 
Suomen kantaverkko on osa yhteispohjoismaista sähköjärjestelmää, joka on kytketty Keski-Euroopan järjestelmään tasavirtayhteyksin. Lisäksi Suomesta on Venäjälle ja Viroon tasasähköyhteydet. 
Kantaverkkoon kuuluu 400, 220 ja 110 kilovoltin voimajohtoja yli 14 000 kilometriä sekä yli sata sähköasemaa.

Fingridin kotisivut

Solita

Solita

Solita on digitaaliseen liiketoimintaan keskittyvä asiantuntijayritys, joka on toiminut alalla jo lähes 20 vuotta. Solitalla on henkilöstöä yli 300 kpl ja sillä on toimipisteet Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Solita kotisivu

Vaasan

Vaasan

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Tuotevalikoimamme koostuu leivistä ja leivonnaisista. Vaasan on leiponut Suomessa jo vuodesta 1849 lähtien ja se on Suomen toiseksi vanhin leipomo, jolla on kahdeksan leipomia Oulussa, Seinäjoella, Kuopiossa, Tampereella, Sastamalassa, Kouvolassa, Kotkassa ja Vantaalla.

Vaasan Oy nettisivut

A-Katsastus

A-Katsastus

A-Katsastus Group on johtava yksityinen ajoneuvokatsastusten, rekisteröintien, kuljettajantutkintojen ja ajoneuvontestauspalveluiden tarjoaja Pohjois-Euroopassa. Yrityksen juuret ovat vahvasti Suomessa. A-Katsastuksen tavoitteena on parantaa liikenneturvallisuutta ja säästää ympäristöämme haitallisilta päästöiltä.

A-Katsastus Group kotisivu

Hilton Hotel Airport

Hilton Hotel Airport

Virtuaalineuvottelut korvaavat nopealla tahdilla normaalipalaverit – Virtuaalineuvottelujen suosio on kasvussa ja etäyhteys tuo helppoja säästöjä yrityksille. Hilton Hotel Airport Helsinki-Vantaan lentokentällä tuo ensimmäisenä hotelliketjuna Suomeen virtuaalineuvottelupalvelut, jotka eivät ole paikkaan sidottuja. Hilton Airport tarjoaa palvelun yhdessä Praecomin kanssa.

Praecomin tarjoamassa virtuaalineuvottelussa voi Airportissa olla mukana kokoushuoneellinen osallistujia, jonka lisäksi kokoukseen voi osallistua kokoustajia mistä päin maailmaa ja millä internetyhteydellä varustetulla laitteella tahansa. Neuvottelutapana virtuaalinen videoneuvottelu tuo ihmiset lähemmäs toisiaan ja yhtäaikaisen videoyhteyden voi ottaa kaikkiin osallistujiin, joilla on kamerayhteys. Lisäksi palaverissa saa näköyhteyden myös esiteltäviin dokumentteihin tai esityksiin omalta ruudulta.

Hilton Hotel Airport kotisivu

Nanso

Nanso

Nanso Group on vuonna 1921 perustettu yritys, joka on kasvanut vuosikymmenten kuluessa Suomen toiseksi suurimmaksi vaateteollisuusyritykseksi. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2013 n. 55,5 milj. € ja henkilöstöä sillä oli n 600 kpl. Nansolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Virossa, Venäjällä, Saksassa ja Ruotsissa. Yrityksellä on n. 40 myyntiedustajaa 10 maassa.

Nanso Group kotisivut