Asiakasreferenssejä

Neuvotteluhuoneet ja esitystekniikka suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan

Kun LähiTapiolassa tahdottiin parantaa neuvottelukokemuksia, valikoitui neuvotteluhuoneiden ja esitystekniikkaratkaisujen uudistajaksi Praecom Oy. LähiTapiolalla ollaan oltu tyytyväisiä yhteistyökumppaniin, joka pystyy tarjoamaan palveluita koko maassa. 

Praecomin videoneuvottelupalvelu auttaa pitämään valot päällä valtakunnassa.

Suomen kantaverkkoyhtiö eli Fingrid Oyj tilaa videoneuvottelupalvelut Praecom Oy:ltä. Fingridissä uuden palvelun käyttöönotto on siirtänyt vastuun videoneuvottelupaleluiden toimimisesta pois yrityksen omasta päiväjärjestyksestä. – Aikaisemmin oma organisaationi joutui selvittämään vikatilanteita, mutta nyt voimme ottaa milloin tahansa suoraan yhteyttä Praecomiin, Fingridin tietohallintojohtaja Kari Suominen kertoo. ”Meille jää aikaa tehdä sitä, missä itse olemme hyviä”

Videoneuvottelun toimittajaksi valittiin ketterä ja luotettava kumppani.

Maailmanlaajuisesti toimiva, rakennus- ja teknisiin eristeisiin erikoistunut Paroc uusi hiljattain videoneuvottelujärjestelmänsä. Videoneuvottelu on monitoimipaikkaiselle yritykselle tärkeä työkalu, jonka pitää toimia saumattomasti. Kun vanhan, ongelmallisen järjestelmän tilalle etsittiin uutta,
valittiin toimittajaksi Praecom.

Joustava viestintäratkaisu tuo yhteydenpitoon ketteryyttä

Praecom suunnitteli ja toteutti Suomen Yliopistokiinteistöille yhtiön uudistettuun toimistoympäristöön toimivan ja kustannustehokkaan Cisco Spark -viestintäratkaisun. Ratkaisu mahdollistaa aiempaa ketterämmän yhteydenpidon niin kumppaneihin kuin yhtiön omaan henkilökuntaan eri puolille Suomea.

Varaa demoaika