TALLENNUS JA SUORATOISTO

PRAECOM REC


PRAECOM REC - TALLENNUS JA SUORATOISTOPALVELU

Tallenna ja suoratoista lähes kaikille laitteille videoneuvottelulaitteelta tai virtuaalineuvottelupalvelusta

Palvelu joka mahdollistaa videoneuvotteluiden tallentamisen videoneuvottelulaitetta tai virtuaalista neuvotteluhuonetta käyttäen. Tallennetun materiaalin suoratoistomahdollisuus on saatavissa lisäpalveluna. Suoratoiston ja tallenteiden katsominen, jakaminen ja lataaminen on mahdollista monipuolisesti erilaisilla laitteilla. Praecom REC on joustava, kustannustehokas ja helppokäyttöinen pilvipalvelu, jota voi käyttää hyvin monipuolisiin tarkoituksiin, esim. esimiehen tervehdykset tiimille, joulutervehdykset asiakkaille, koulutukset ja videoblogit ja rekrytoinnin apuvälineenä käyttäminen.

Recording and streaming

REC RECORDING AND DIRECTIONAL SERVICESHelppo käyttää
Tallennuksen tai suoratoiston aloittaminen on yhtä helppoa kuin videopuhelun soittaminen. Haluttu toiminne aloitetaan joko soittamalla REC -palvelun osoitteeseen tai käynnistämällä se web -portaalin kautta suoraan nettiselaimella. Oman portaalin kautta on mahdollista mm. aloittaa sessiota, hallita tallennuksia ja katsoa / jakaa aiempia tallenteita muiden katsottavaksi.

Hyödynnä olemassa olevat laitteet
Praecom REC toimii yhdessä lähes kaikkien yleisten standardien mukaisten laitteiden, clientien ja virtuaalineuvottelupalveluiden kanssa (esim. Skype for Business, Acano, Cisco, Pexip ja Polycom). Laaja yhteensopivuus takaa sen, että yritykseen aiemmin hankittuja laitteita tai virtuaalineuvottelu-palveluita ei tarvitse vaihtaa tai uusia, vaan niitä voidaan yleensä käyttää hyödyksi tallennus- ja suoratoistopalvelumme kanssa.

Tallenteen toisto ja suoratoisto kaikilla laitteilla
Praecom REC toimii useimmilla nykyaikaisilla käyttöjärjestelmillä, selaimilla ja laitteilla. Palvelun kautta tehdyt tallenteet ovat MP4-muodossa mahdollisimman laajan yhteensopivuuden takaamiseksi. Suoratoistoa seuraaville katsojille tarjotaan aina paras mahdollinen kuvan- ja äänenlaatu riippuen käytettävissä olevasta verkkoyhteydestä ja käytettävästä laitteesta

Tietoturvallinen pilvipalvelu
Praecom REC -palvelun ja siihen liittyvien käyttäjien ja laitteiden välinen liikenne on salattua ja tallenteiden hallinta vaatii tunnistautumisen, jotta asiattomat eivät pääse käsiksi niihin. Tallenteiden lataaminen ja siirto tapahtuvat myös salattuna. Asiakas voi valita, haluaako käyttää palvelun omaa tietoturvallista tallennustilaa vai asettaa tallenteet siirtymään omalle FTP-palvelimelleen.

Global serviceGlobaali palvelu
Praecom REC -palvelimet on sijoitettu globaalin Content Delivery Networkin kautta hajautetusti useisiin datakeskuksiin ympäri maailman. Tämä mahdollistaa sen, että asiakas saa aina   käytettävät palveluilleen parhaan mahdollisen laadun sijaintinsa mukaan. Sijainti voidaan myös määritellä tiettyyn datakeskukseen asiakkaan niin halutessa tai esim. säännösten ja lakien noudattamiseksi.

Automatisoidut toiminteet
Usein toistuvat tapahtumat tai kokoukset voidaan tallentaa ja suoratoistaa automaattisesti kalenterin mukaan. Tallenteiden julkaisu asiakkaan intranetissä tai verkkosivuilla voidaan myös automatisoida niihin liitettävän metadatan avulla.

Skaalautuva ja kustannustehokas
Praecom REC skaalautuu asiakkaan tarpeiden mukaan. Tallenteiden tai suoratoistolähetyksen katsojamääriä tai yhtäaikaisten suoratoistosessioiden määrää ei ole rajoitettu, joten yrityksen koko henkilöstö sekä ulkoiset yhteistyötahot voivat seurata lähetystä ja katsoa tallenteita niin halutessaan. Palvelun kapasiteetin laajentaminen onnistuu tarpeen mukaan helposti, joten se pysyy mukana yrityksen organisaation muutoksissa.

Recording and streaming


Haluatko kuulla lisää? Lähetä yhteydenottopyyntö.