PRAECOM

Praecom OY

Praecom tarjoaa laadukkaat ja helppokäyttöiset palvelut sekä laitteet organisaatioiden visuaalisen kommunikaation tarpeisiin. Olemme osaava, ketterä ja aidosti asiakkaidemme etua ajatteleva yhteistyökumppani. Tehtävämme on helpottaa henkilöstön työntekoa, tuoda vaihtoehtoja työtapoihin ja lisätä työviihtyvyyttä. Neuvottelutilakonseptimme pitää sisällään kaiken mitä erilaisissa neuvotteluissa tarvitaan, nopeasti reagoivaa tukipalvelua unohtamatta. Tulevaisuuden lupauksemme - 100% onnistunut kokous.

Yritys on perustettu vuonna 2007 alun perin nimellä Neukkari. Oy.

Praecomin visio 

Praecomin visio on olla Suomen markkinoiden johtava, luotettava ja arvostettu visuaalisen kommunikaation palveluja tarjoava kumppani.


Blogissa

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.

Toimimaton kokoustekniikka voi pysäyttää hyvän palaverin ennen kuin se ehtii alkaakaan. Miten kokoustekniikka saadaan toimimaan, niin että se toimii luotettavasti kokouksesta toiseen?

Toimiva videoneuvottelujärjestelmä sujuvoittaa organisaation toimintaa, mikä näkyy viivan alla tuottavampana työaikana ja pienentyneinä matkakuluina. Mutta mitä kaikkea videoneuvottelujärjestelmän ostajan tulisi ottaa huomioon, jotta hankinta onnistuu?