POLYCOM -VIDEONEUVOTTELULAITTEET

Polycom on johtavia videoneuvottelulaitteiden ja -ratkaisujen tarjoajia. Laajaan valikoimaan kuuluu laadukkaat videoneuvottelujärjestelmät moneen käyttöön, työpöytä- ja mobiilisovellukset, videoneuvottelusillat sekä Telepresence -laitteistot. Polycom Round Table, Realpresence Group, Medialign, Centro ja niiden kanssa yhteensopivat lisävarusteet tekevät videoneuvottelusta entistäkin sujuvampaa.


SKYPE FOR BUSINESS -KÄYTTÖÖN

SKYPE FOR BUSINESS -KÄYTTÖÖN

Polycomilla on valikoima erityisesti Microsoft Lync- ja Skype for Business –käyttäjille suunniteltuja tuotteita. Suositut Round Table -mallit CX5100, CX5500 ovat saaneet rinnalleen uuden Trion. Laitteet istuvat hyvin Microsoft -ympäristöön ja pieniin neuvotteluhuoneisiin. 


HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

RealPresence Group Convene on työpöytälaite, jossa videoneuvottelulaite (Group 310 tai 500 tilataan erikseen) on sijoitettu siististi 27" näytön taakse. 


PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

RealPresence Debut ja Realpresence Trio ovat laitteita, jotka sopivat mainiosti nykyään niin suosittuihin 2-4 hengen pieniin neuvottelutiloihin (Huddle Room). Debut pitää sisällään kameran ja mikrofinin ja se asennetaan näytön päälle. Trio on pöydälle asennettava korkealaatuinen kaiutinmikrofoni ja sen mukana tulee erillinen kamera. 


SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

Realpresence Group -sarja (Group 310, Group 500 ja Group 700) on tarkoitettu eri kokoisiin neuvotteluhuoneisiin. Monipuoliset optiot ja kameravaihtoehdot takaavat sen, että Group -sarjalaiset taipuvat moneen tarpeeseen.


TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

Polycom RealPresence Medialign laitteet tuovat sekä tyyliä, että toiminnallisuutta neuvotteluhuoneeseen. Upean muotoilunsa vuoksi ne sopivat mihin tahansa tilaan. 


RATKAISUT ERIKOISTARPEISIIN

RATKAISUT ERIKOISTARPEISIIN

Realpresence Centro on uutuus, joka herättää erikoisuudellaan varmasti huomiota. Centossa neuvottelijat istuvat laitteen ympärillä ja seuraavat neuvottelua omasta näytöstään. 


LISÄVARUSTEITA

Polycomin malliston laitteita voidaan ohjata myös kosketuspaneelilla, tai niihin voidaan liittää ainutlaatuinen Polycom Eagle Eye Director tai uusi Eagle Eye Producer, joka kohdistaa kameran puhujaan automaattisesti ja nopeasti.
Polycomin uusimmissa laitteissa on panostettu myös äänenlaatuun ja mm. Group -sarjan Noiseblock -ominaisuus poistaa automaattisesti kokouksissa ylimääriset häiriöäänet, kuten papereiden rapistelun jne. Lisäoptiona saatava Acoustic Fence rajaa mikrofoneilla avotilaan alueen, jonka ulkopuolelta äänet eivät kantaudu videoneuvotteluihin.