Poly

Luotettu ja monipuolinen videoneuvottelulaitteiden valmistaja
Ota yhteyttä

Keväällä 2019 kuulokkeistaan tunnettu Plantronics osti Polycomin, ja konsernin nimeksi tuli Poly. Poly on yksi johtavista videoneuvottelulaitteiden valmistajista. Sen videoneuvotteluratkaisuja käyttää yli 415 000 organisaatiota ympäri maailmaa.

Polyn valikoimasta löydät videoneuvotteluratkaisut moneen eri tilaan ja käyttötarpeeseen - pienistä tiimityöskentelytiloista aina auditorioihin ja johdon neukkareihin. Lisäksi Poly tarjoaa monipuolisia lisäpalveluita, esimerkiksi Polycom RealConnect for Microsoft Teams yhdistää perinteiset videopäätelaitteet Teamsiin.

Poly on alustariippumaton valmistaja: sen videoneuvottelulaitteet ovat erinomaisesti integroitavissa erilaisiin palveluihin ja teknologioihin. Polyn päätelaitteet tukevat avoimia kommunikointistandardeja, kuten H32 ja SIP.

Pieniin tiimityöskentelytiloihin

pieniin-tiimityoskentelytiloihin-polycom

Polyn ratkaisuilla varustat pienet neuvottelutilat kustannustehokkailla ja kätevillä ääni- ja videolaitteilla. Polycom Studio on tietokoneeseen USB-kaapelilla liitettävä ja 4K-tason kameralla varustettu soundbar. Studio kehystää kuvan niin, että puhuja ja muut osallistujat näkyvät yhtäaikaisesti ruudulla. Polycom Studio sopii erinomaisesti erilaisten kolmannen osapuolten videoneuvottelusovellusten käyttöön.

Keskikokoisiin nevottelutiloihin

polycom-trio

Polycom Trio -tuoteperheen videoneuvottelulaitteet sopivat erinomaisesti keskikokoisiin tiloihin, mutta skaalauvat sopiviksi myös pienistä tiimitiloista isoihin neukkareihin. Trio-tuotteet ovat modulaarisia ja rakentuvat kätevän mobiililaitteen ympärille. Kun kohteena on pienempi neuvottelutila, valitaan tuoteperheen Collaboration-setti. Visual Pro puolestaan sopii hieman isomman kokoluokan huoneisiin.

Isoihin neuvottelutiloihin tai auditorioon

isoihin-neuvottelutiloihin-tai-auditorioon-polycom-G7500

Polyn uusi G7500 on ratkaisu, jonka ympärille voit rakentaa ison huoneen tai auditorion AV-tekniikan. Se on koodekki, joka on liitettävissä kameroihin, mikrofoneihin, näyttöihin tai kosketusnäyttöihin. Mikrofoniliitäntä on IP-pohjainen, jolloin ei tarvita valmistajakohtaisia kaapeleita. Se myös mahdollistaa 4K-tason kuvan.

Johdon neuvottelutiloihin

Haetko huipputason neuvottelukokemusta, joka tuntuu livetapaamiselta? IS Flex sopii hyvin esimerkiksi johdon neuvottelutiloihin. Videoneuvottelun osallistujat näkyvät neuvottelupöydässä 1:1 koossa ja ääni kuuluu aina sieltä, missä puhuja on, aivan kuten live-tilanteessa.

Lue Kokoustilojen uudistajan oppaastamme lisää tilojen suunnittelusta ja ratkaisujen valintaan vaikuttavista tekijöistä.

 

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

Olemme Polyn virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Polyn virallinen yhteistyökumppani. Vastaamme Polyn kokousteknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.

poly-logo

Ota yhteyttä