Neuvotteluhuoneet palveluna

Huolehdimme yrityksesi neuvotteluhuoneista avaimet käteen -palveluna. Teillä on aina käytössänne toimivat neuvottelutilat, mikä säästää aikaa ja rahaa.
Ota yhteyttä

Yritysten neuvotteluhuoneissa tehdään tärkeitä päätöksiä. Usein siellä käytetty aika on kuitenkin tehotonta, kun palaverin alusta ensimmäiset 15 minuuttia kuluu teknisten asioiden selvittelyyn.

Neuvotteluhuoneet rakennetaan usein erillisistä osista ja mukana on useita eri toimittajia. Kukaan ei ota kokonaisvastuuta neukkarin toimivuudesta. Siksi ongelmia tulee väistämättä.

Palvelumme avulla varmistat, että käytössäsi on aina viihtyisät ja teknisesti toimivat neuvotteluhuoneet. Näin säästät aikaa ja rahaa. Samalla tarjoat asiakkaillesi ja henkilöstöllesi sujuvat työtilat, joka päivä.

 

Neuvotteluhuoneet palveluna

meeting_room_technology

Me Praecomilla olemme päättäneet ratkaista yritysten ongelmat neuvotteluhuoneiden kanssa.

Huolehdimme kaiken yrityksesi neuvotteluhuoneisiin liittyvän viimeistä piirtoa myöten: AV-tekniikasta johtoihin sekä ulkoasuun sekä akustiikkaan.

Me varmistamme, että saat tarpeisiisi sopivan varustelun kaikkiin neuvotteluhuoneisiisi. Isot neukkarisi toimivat yrityksesi showroomina asiakastapaamisissa ja samalla pienemmät neukkarisi palvelevat sisäisissä ad hoc -palavereissa ja videopuheluissa.

Teknologiat pelaavat luonnollisesti yhteen.

Palvelua ympäri vuoden

Huolehdimme neuvotteluhuoneistasi myös asennuksen jälkeen.

Ylläpidolla varmistamme, että käyttämäsi välineet toimivat ja ovat ajantasaiset. Tarjoamme asiakastukea suoraan neukkareiden käyttäjille.

Autamme, kun yrityksesi lisää toimipisteitä, muuttaa tai uusii tekniikkaa. Teemme kehitysehdotuksia ja toimimme kehityskumppaninasi.


“Praecom on aidosti kiinnostunut meistä. Praecom huolehtii, että meillä tekniikka toimii. He toimittavat meille myös uusia laitteita.”

Ville Mäenpää
Palveluvastaava, Lähitapiola

“Praecom oli apuna alusta alkaen, kun me suunnittelimme uutta toimistoympäristöä ja uusia ratkaisuja. Saimme teknistä tukea alusta alkaen esimerkiksi näyttöjen asetteluun ja kaapeleiden sijoitteluun. Praecom hoiti käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella.”

Salla Hanhinen
Johdon assistentti, Suomen Yliopistokiinteistöt

 

Jos kaipaat vinkkejä neuvottelutilojesi varusteluun, lataa tästä Kokoustilojen uudistajan oppaamme:

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

Ajan ja tilankäytön tehokkuutta

Kun neukkarit aidosti palvelevat käyttäjiään, ne toimivat ja niitä käytetään.

“Kokoustyöskentely on tehostunut yllättävän paljon, myös johtoryhmätyöskentely. Ei ole sitä perinteistä varttia joka kokouksen alussa, mikä menee siihen piuhaviidakkoon ja selvittelyyn miten esitys jaetaan. Sitä ei enää ole.”

Anssi Koski
Varatoimitusjohtaja, Suomen Yliopistokiinteistöt

“Halusimme loppukäyttäjäystävällisiä neuvotteluhuoneita, joista löytyy kaapelivaihtoehdot kaikkiin eri tarpeisiin ja joissa kaikki lähtee automaattisesti toimimaan. Käyttäjän ei enää tarvitse miettiä, toimiiko se vai ei.”

Juuso Ihalainen

Hankejohtaja, Lähitapiola-ryhmä

Neuvotteluhuone palveluna: mitä saat

Yritykselläsi on aina käytössään toimivat neuvottelutilat, jotka säästävät merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa
Ongelmatilanteissa käyttäjäsi saavat tuen service deskistämme, joka auttaa kaikissa neuvottelutilan kysymyksissä ja haasteissa.
Saat koko neuvottelutilakokonaisuuden helposti palveluna ”avaimet käteen” -periaatteella, kuukausikohtaiseen palvelumaksuun perustuen
Palvelu skaalautuu joustavasti kaikenlaisiin neuvottelutiloihin
Saat Praecomista luotettavan kumppanin, jonka vahvuutena on erinomainen asiakastyytyväisyys.

Asiakkaamme kertovat

Ota yhteyttä