Neuvotteluhuoneet palveluna

Huolehdimme yrityksesi neuvotteluhuoneista avaimet käteen -palveluna. Teillä on aina käytössänne toimivat neuvottelutilat, mikä säästää aikaa ja rahaa.
Ota yhteyttä

Yritysten neuvotteluhuoneissa tehdään tärkeitä päätöksiä. Usein siellä käytetty aika on kuitenkin tehotonta, kun palaverin alusta ensimmäiset 15 minuuttia kuluu teknisten asioiden ratkaisemiseen.

Neuvotteluhuoneet rakennetaan usein erillisistä osista ja mukana on useita eri toimittajia. Kukaan ei ole kokonaisvastuuta neukkarin toimivuudesta. Siksi ongelmia tulee usein.

Kun yritykselläsi on viihtyisät ja teknisesti toimivat neuvotteluhuoneet, säästät aikaa ja rahaa sekä tarjoat asiakkaillesi ja henkilöstöllesi erinomaisia kokemuksia joka päivä.

Neuvotteluhuoneet palveluna

meeting_handshake

Me Praecomilla olemme päättäneet ratkaista yritysten ongelmat neuvotteluhuoneiden kanssa. Me huolehdimme kaiken yrityksesi neuvotteluhuoneisiin liittyvän: oikean varustelun, teknologian, johdot ja liittimet, ulkoasun sekä akustiikan. Palvelemme ja otamme vastuun aina suunnittelusta asennukseen sekä neuvotteluhuoneiden ylläpitoon ja tukeen.

 

“Halusimme loppukäyttäjäystävällisiä neuvotteluhuoneita, joista löytyy kaapelivaihtoehdot kaikkiin eri tarpeisiin ja joissa kaikki lähtee automaattisesti toimimaan. Käyttäjän ei tarvitse miettiä, toimiiko se vai ei.”

Juuso Ihalainen
Hankejohtaja, Lähitapiola-ryhmä

Toimiva kokoustekniikka kokonaisuutena

meeting_room_technology

Me varmistamme, että saat liiketoimintasi ja henkilöstösi tarpeita tukevan varustelun kaikkiin neuvotteluhuoneisiisi. Isot neukkarisi toimivat yrityksesi showroomina asiakastapaamisissa ja samalla pienemmät neukkarisi palvelevat sisäisissä ad hoc -palavereissa ja videopuheluissa.


Varmistamme, että myös videoneuvottelu- ja etäviestintäratkaisusi sopivat yhteen neuvotteluhuoneissa käyttämäsi teknologian kanssa. Tässä kaikessa hyödynnämme laajan kumppaniverkostomme osaamista, mutta me olemme aina kokonaisuudesta vastuussa.

 

“Praecom oli apuna alusta alkaen, kun me suunnittelimme uutta toimistoympäristöä ja uusia ratkaisuja. Saimme teknistä tukea alusta alkaen esimerkiksi näyttöjen asetteluun ja kaapeleiden sijoitteluun. Praecom hoiti käyttöönoton avaimet käteen -periaatteella.”

Salla Hanhinen
Johdon assistentti, Suomen Yliopistokiinteistöt

 

Tiesitkö, että jokaiseen neuvottelutilaan tulisi suunnitella oma uniikki kokousteknologian kokonaisuutensa?

Kokoustilojen uudistajan oppaamme avulla opit huomioimaan oikeat asiat tilojen suunnittelussa ja teknologiaratkaisujen valinnassa.

 

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

Palvelua ympäri vuoden

service-desk

Huolehdimme neuvotteluhuoneistasi myös asennuksen jälkeen. Varmistamme säännöllisellä ylläpidolla, että käyttämäsi välineet toimivat ja ovat ajantasaiset. Tarjoamme asiakastukea suoraan neukkareiden käyttäjille.


Autamme, kun yrityksesi lisää toimipisteitä, muuttaa tai uusii tekniikkaa. Teemme kehitysehdotuksia ja toimimme kehityskumppaninasi. Alusta pitäen lähtökohtamme on liiketoimintasi yksilölliset tarpeet.


“Praecom on aidosti kiinnostunut meistä. Praecom huolehtii, että meillä tekniikka toimii. He toimittavat meille myös uusia laitteita.”

Ville Mäenpää
Palveluvastaava, Lähitapiola

Ajan ja tilankäytön tehokkuutta

meeting_booking

Asianmukainen neuvotteluhuoneiden varustelu varmistaa, että toimitilojasi käytetään tehokkaasti. Kun neukkarit aidosti palvelevat käyttäjiään, niitä myös hyödynnetään.


Käyttöastetta voi esimerkiksi nostaa videoneuvottelumahdollisuuden tarjoaminen pieniin tiloihin sekä toimiva tilojenvarausjärjestelmä varausnäyttöineen. Kaikki riippuu kuitenkin liiketoimintasi tarpeista.


“Kokoustyöskentely on tehostunut yllättävän paljon, myös johtoryhmätyöskentely. Ei ole sitä perinteistä varttia joka kokouksen alussa, mikä menee siihen piuhaviidakkoon ja selvittelyyn miten esitys jaetaan. Sitä ei enää ole.”

Anssi Koski
Varatoimitusjohtaja, Suomen Yliopistokiinteistöt

Neuvotteluhuone palveluna: mitä saat

Yritykselläsi on aina käytössään toimivat neuvottelutilat, jotka säästävät merkittävästi aikaa, vaivaa ja rahaa
Ongelmatilanteissa käyttäjäsi saavat tuen service deskistämme, joka auttaa kaikissa neuvottelutilan kysymyksissä ja haasteissa.
Saat koko neuvottelutilakokonaisuuden helposti palveluna ”avaimet käteen” -periaatteella, kuukausikohtaiseen palvelumaksuun perustuen
Palvelu skaalautuu joustavasti kaikenlaisiin neuvottelutiloihin
Saat Praecomista luotettavan kumppanin, jonka vahvuutena on erinomainen asiakastyytyväisyys.

Asiakkaamme kertovat

Ota yhteyttä