LISÄPALVELUT

VIDEONEUVOTTELU LISÄPALVELUT


PRAECOM Call Control

Laita häiriösoitot kuriin ja vie laitteet vaikka kotitoimistolle helposti.

Praecom Call Control -palvelu laittaa monia yrityksiä vaivaavat videolaitteisiin tulevat häiriösoitot kuriin ja helpottaa muutenkin videoneuvotteluasiakkaan arkea. Laitteen toimitus ja asentaminen sujuu joustavasti, kun esiasennettu laite voidaan ottaa käyttöön liittämällä laite verkkoon. Laitteiden kesken soittaminen sujuu helposti niiden nimillä ilman tarvetta muistaa monimutkaisia IP-osoitteita. Palveluun rekisteröity laite voidaan helposti siirtää paikasta toiseen ja sitä voidaan käyttää vaikka kotitoimistolla, messuilla tai yrityksen toisessa toimipisteessä.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • palomuurin tunnelointi – ei tarvetta avata palomuurin portteja sisäänpäin tulevalle liikenteelle
  • ei tarvetta julkisille IP-osoitteille
  • nopea toimitus – esiasennettu laite toimii asiakkaan tiloissa ilman erillistä konfigurointia
  • esiasennus – mahdollistaa laitteen siirtämisen kotitoimistoon, messuille, toiseen toimipisteeseen jne.
  • uri-dialing – osoitteet muodossa neukkari@video.connected.fi tai neukkari@asiakas.fi
  • laitteen tilatiedot – voidaan välittää tilatiedot esim. MS Lynciin, tai muihin järjestelmiin, jotka hyödyntävät tilatietoja
  • standardiin pohjautuva – tukee yleisiä standardeja (SIP, H323)
  • spam -soittojen esto – Call Control ottaa puhelut vastaan ja
  • päästää läpi vain asiallisesta lähteestä tulevat soitot

Voit hankkia Call Control -palvelun riippumatta siitä, oletko jo ylläpitoasiakkaamme vai et. Tarjoamme palvelua joko erikseen, tai lisäoptiona tarjoamiimme ylläpitopalveluihin. Jotta häiriösoittojen esto olisi palvelun avulla mahdollista, tulee laitteiden olla suojattuna palomuurilla.

VIDEONEUVOTTELU LISÄPALVELUT

PRAECOM REC -tallennus- JA SUORATOISTOpalvelu

Tallenna ja suoratoista videoneuvottelut ja koulutukset helposti.

Tallenna, jaa ja suoratoista lähes kaikille laitteille videoneuvottelulaitteelta, virtuaalineuvottelu- ja MS Skype for Business -palvelusta.

Palvelu joka mahdollistaa videoneuvotteluiden tallentamisen videoneuvottelulaitetta tai virtuaalista neuvotteluhuonetta käyttäen. Tallennetun materiaalin suoratoistomahdollisuus on saatavissa lisäpalveluna. Suoratoiston ja tallenteiden katsominen, jakaminen ja lataaminen on mahdollista monipuolisesti erilaisilla laitteilla. Praecom REC on joustava, kustannustehokas ja helppokäyttöinen pilvipalvelu, jota voi käyttää hyvin monipuolisiin tarkoituksiin, esim. esimiehen tervehdykset tiimille, joulutervehdykset asiakkaille, koulutukset ja videoblogit ja rekrytoinnin apuvälineenä käyttäminen.

Lue lisää Praecom REC -palvelusta