LIFESIZE

LIFESIZE -videoneuvottelulaitteet

Lifesize on maailman johtavia videoneuvottelulaitteiden valmistajia. Sen tuotteet ovat alan korkeimpien standardien mukaan valmistettuja ja HD-tason kuvalla varustettuja videoneuvottelulaitteita.

Praecom on toiminut Lifesizen virallinen kumppani jo perustamisvuodesta 2008 lähtien. Tarjoamme Lifesizen videoneuvottelulaitteet avaimet käteen -ratkaisuna, joka sisältää kaiken sopivimpien laitteiden valinnasta, asennukseen, huoltoon ja tukeen.

Lifesizen tuotteet sopivat sekä isojen että pienten organisaatioiden tarpeisiin. Sen kattavasta valikoimasta löytyy laitteita monenlaisiin tarpeisiin.

Tutustu Lifesizen tuotteisiin tarkemmin ja varaa demoaika alta.

 

Henkilökohtaiseen käyttöön

Henkilökohtaiseen käyttöön

Lifesizen Icon Flex sopii erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Se liitetään USB-johdolla tietokoneeseen ja on käyttövalmiina nopeasti. Kauko-ohjattava kamera ja integroitu mikrofoni takaavat hyvän neuvottelukokemuksen. Icon Flex on saatavana myös kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone -pöytämikrofonilla.

Voit käyttää Icon Flexiä yleisten videoneuvotteluohjelmistojen kanssa, kuten Cisco Spark, Cisco Jabber, Skype for Business, Google Hangouts, Cisco Jabber, Skype tai Lifesize Cloud.

 


Pieniin neuvottelutiloihin

Pieniin neuvottelutiloihin

Lifesize Icon 400 on pienelle ryhmälle ja kevyempään käyttöön sopiva videoneuvottelulaite. Se sopii hyvin yrityksissä jatkuvasti yleistyviin 2-4 hengen pieniin neuvottelutiloihin.


Suuriin neuvottelutiloihin

Suuriin neuvottelutiloihin

Keskikokoiseen ja suureen neuvottelutilaan Lifesize tarjoaa Icon 600 -sarjan laitteet. Kaikkiin malleihin on mahdollisuus liittää 2 näyttöä ja niiden kameroissa on 10-kertainen zoom suurempaa tilaa varten. Laitteet saa joko perusmikrofonilla tai kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone HD -pöytämikrofonilla. Icon 800 puolestaan integroituu suurten auditoriojärjestelmien kanssa.

Suureen tilaan sopivat myös Express 220, Team 220 ja Room 220. Team 220 ja Room 220 -malleissa on sisäänrakennettu monipistesilta, joka mahdollistaa monen tahon yhtäaikaisen videoneuvottelun.

 


Autamme sinua järjestämään onnistuneita videoneuvotteluita

Autamme sinua järjestämään onnistuneita videoneuvotteluita

Saat meiltä Lifesizen videoneuvottelulaitteiden käyttöönoton, ylläpidon ja tuen palveluna.

Asiantunteva Service Deskimme vastaa 24/7 kaikkiin videoneuvotteluun liittyvissä asioissa. Vastaamme puheluihin keskimäärin 9 sekunnissa.

Praecom on toiminut videoneuvottelualalla vuodesta 2008. 97 % asiakkaista on tyytyväisiä palveluihimme.


Varaa demoaika

Haluatko nähdä, miten Lifesizen videoneuvottelulaitteet ja ratkaisut toimivat käytännössä? Varaa ilmainen demoaika.