LIFESIZE -videoneuvottelulaitteet

Lifesize tarjoaa kattavan valikoiman alan korkeimpien standardien mukaan valmistettuja, HD-tason kuvanlaadulla varustettuja videoneuvottelutuotteita kaiken kokoiseen tarpeeseen.

Skype for Business -käyttöön

Lifesize Icon Flex sopii Skype for Business/Microsoft® Lync®, Google Hangouts™, Cisco Jabber®, Skype™ tai Lifesize Cloud -käyttöön pienessä tilassa. Laite liitetään USB-johdolla suoraan tietokoneeseen ja se on käyttövalmiina nopeasti. Kauko-ohjattava kamera ja integroitu mikrofoni takaavat hyvän neuvottelukokemuksen. Icon Flex on saatavana myös kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone -pöytämikrofonilla. 


Pieneen neuvottelutilaan

Videoneuvottelulaite pienelle ryhmälle kevyempään käyttöön ja tiloihin, joihin riittää yksi näyttö.  Lifesize Icon 400 sopii hyvin yrityksissä koko ajan yleistyviin 2-4 hengen pieniin neuvottelutiloihin (Huddle room). Icon 400 toimii 


suurempaan NEUVOTTELUTILAAN

Keskikokoiseen ja suureen neuvottelutilaan Lifesize tarjoaa Icon 600 -sarjan laitteet. Kaikkiin malleihin on mahdollisuus liittää 2 näyttöä ja niiden kameroissa on 10x zoom suurempaa tilaa varten. Laitteet saa joko perusmikrofonilla, tai kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone HD -pöytämikrofonilla varustettuna. Pitkään markkinoilla olleen 220 -sarjan laitteita Express 220, Team 220 ja Room 220 on edelleen saatavilla. Team 220 ja Room 220 -malleissa on sisäänrakennettu monipistesilta. Mikäli tarvitaan laite, joka integroituu suurten auditoriojärjestelmien kanssa, vaihtoehtona on Icon 800.


Varaa demoaika ja tutustu tuotteisiimme!


Blogissa