Lifesize

Alan korkeimpien standardien mukaan kehitettyjä videoneuvottelulaitteita ja -palveluita
Ota yhteyttä
Lifesize on yksi maailman johtavista videoneuvotteluratkaisujen tarjoajista. Se tarjoaa kattavan valikoiman alan korkeimpien standardien mukaan kehitettyjä laitteita ja palveluita. Lifesizen pilvipalvelu mahdollistaa luotettavan videoneuvottelun globaalisti.

Korkeatasoista videoneuvottelua neuvotteluhuoneista työpisteille

lifesize_conf

Lifesize tarjoaa jopa 4K-tason kuvanlaatua sekä premium-ääntä neuvottelutiloihin sekä mutkattomia videoneuvottelusovelluksia henkilöstön työpisteille ja etätyökäyttöön.


Lifesizen valikoima on laaja ja se skaalautuu hyvin erilaisiin budjetteihin. Videoneuvottelulaitteita Lifesizelta löytyy kaikenkokoisiin tiloihin isoista kokoushuoneista pikkuneukkareihin.


Yksi Lifesizen uusimmista innovaatioista on Lifesize Dash, joka on erityisesti pieniin tiloihin sopiva videoneuvottelusovellus. Dashin avulla voit luoda edullisen pienen neuvottelutilan videoneuvottelujärjestelmän Chrome Boxin, web-kameran, näytön sekä kaiuttimien kanssa.

Oletko epävarma siitä, millaiset laitteet sopivat mihinkin tilaan?
Kokoustilojen uudistajan oppaamme avulla valitset tiloihisi sopivimmat laitteistot.

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

Monipuoliset ominaisuudet ja erinomainen integroitavuus

Lifesizen videoneuvottelulaitteet sekä etäneuvottelupalvelut integroituvat sujuvasti toisiinsa. Monipuoliset ominaisuudet kalenteri-integraatioista pikvaiestintään ja langattomaan tiedostonjakoon takaavat sujuvan neuvottelukokemuksen.


Lifesizen palveluiden integroitavuus on erinomaista myös eri valmistajien ratkaisujen kanssa. Lifesizen palvelut toimivat sujuvasti eri laitteilla (Mac, PC, iOS, Android) sekä monien eri toimittajien järjestelmien kautta. Lifesizen pilvipalvelu on tunnettu luotettavuudestaan.

Olemme Lifesizen virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Lifesizen virallinen yhteistyökumppani Suomessa jo vuodesta 2007. Vastaamme Lifesizen videoneuvotteluratkaisujen jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.
lifesize_select_partner

Ota yhteyttä