LIFESIZE -videoneuvottelulaitteet

Lifesize tarjoaa kattavan valikoiman alan korkeimpien standardien mukaan valmistettuja, HD-tason kuvanlaadulla varustettuja videoneuvottelutuotteita kaiken kokoiseen tarpeeseen.

SKYPE FOR BUSINESS -KÄYTTÖÖN

SKYPE FOR BUSINESS -KÄYTTÖÖN

Lifesize Icon Flex sopii Skype for Business/Microsoft® Lync®, Google Hangouts™, Cisco Jabber®, Skype™ tai Lifesize Cloud -käyttöön pienessä tilassa. Laite liitetään USB-johdolla suoraan tietokoneeseen ja se on käyttövalmiina nopeasti. Kauko-ohjattava kamera ja integroitu mikrofoni takaavat hyvän neuvottelukokemuksen. Icon Flex on saatavana myös kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone -pöytämikrofonilla. 


PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

Videoneuvottelulaite pienelle ryhmälle kevyempään käyttöön ja tiloihin, joihin riittää yksi näyttö.  Lifesize Icon 400 sopii hyvin yrityksissä koko ajan yleistyviin 2-4 hengen pieniin neuvottelutiloihin (Huddle room). Icon 400 toimii 


SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

Keskikokoiseen ja suureen neuvottelutilaan Lifesize tarjoaa Icon 600 -sarjan laitteet. Kaikkiin malleihin on mahdollisuus liittää 2 näyttöä ja niiden kameroissa on 10x zoom suurempaa tilaa varten. Laitteet saa joko perusmikrofonilla, tai kosketusnäytöllisellä Lifesize Phone HD -pöytämikrofonilla varustettuna. Pitkään markkinoilla olleen 220 -sarjan laitteita Express 220, Team 220 ja Room 220 on edelleen saatavilla. Team 220 ja Room 220 -malleissa on sisäänrakennettu monipistesilta. Mikäli tarvitaan laite, joka integroituu suurten auditoriojärjestelmien kanssa, vaihtoehtona on Icon 800.


VARAA DEMOAIKA JA TUTUSTU TUOTTEISIIMME!


Blogissa

Tässä merkittävimmät kokous- ja kollaboraatioteknologiatrendit vuodelle 2019. Äänessä on omat asiantuntijamme, kumppanimme sekä alan mielipidejohtajat.
Toimitilojen uudistusprojekteissa toistuu tyypillisesti samat virheet. Vaikka toimistosta tulee näyttävän näköinen, työskentely vaikeutuu - erityisesti palavereissa ja tiimityöskentelytilanteissa. Tässä blogissa kerromme, miten vältät tyypillisimmät sudenkuopat.

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.