Lähitapiola digital signage

Mainosnäyttöpalvelu on tehokas tapa mainostaa ja saada näkyvyyttä. Näytöissä on mahdollista käyttää LähiTapiolan yleistä materiaali tai toimistojen omia tiedotteita ja materiaalia.

Näyttöjen sisältöä hallitaan helppokäyttöisellä selainpohjaisella käyttöliittymällä. Oikeuksia voidaan antaa halutuille henkilöille ja rajata niitä tarvittaessa näyttö-, ryhmä- tai aluekohtaisesti.

Mainosnäyttöjen hyödyt

lähitapiola digital signage

  • Tehokas tapa toteuttaa asiakasviestintää ja mahdollisuus erottautua kilpailijoista.
  • Ajankohtainen, tyylikäs ja vaihtuva sisältö herättää huomiota ja luo LähiTapiolasta modernin kuvan.
  • Ikkunanäytöt herättävät huomiota ja tavoittavat ohikulkevat ihmiset. Tavoiteena jäädä asiakkaiden mieleen.
  • Sisällöt herättävät keskustelua ja parhaimmillaan syventävät asiakassuhdetta.
  • Konttorikohtaisten asioiden, häiriötilanteiden sekä muiden poikkeustilanteiden viestintä voidaan hoitaa helposti ja nopeasti konttorien näyttöjen avulla.
  • Asiakastilaisuuksissa näyttöpintoja voidaan hyödyntää helposti ohjelmasisältöjen sekä kohdennetun asiakasviestinnän julkaisuun.

 

Palvelu tarjotaan konttoreille avaimet käteen –periaatteella. Toimittaja vastaa kartoituksesta, toteutuksen suunnittelusta, käyttöönotosta, asennuksista, ylläpidosta sekä sisällönhallinnan suunnittelusta. Konseptissa on huomioitu sisältökokonaisuus, toteutuksien räätälöinti LähiTapiolan brändin mukaiseksi, arkkitehtoninen soveltuvuus, keskitetty sisällönhallinta, tietoliikenneyhteydet sekä arjen toimintamalli sisällöntuotannon ja hallinnan osalta. Palvelu ja sen hinnoittelu sisältää näytön, asennuksen ja palvelun rajoittamattoman käytön.

Kokonaisuuksiksi on valmiiksi paketoitu alla olevia vaihtoehtoja. Kaikista vaihtoehdoista löytyy seinä- ja kattokiinnitykselliset vaihtoehdot, myös lattiakiinnitykset ovat mahdollisia. Muitakin vaihtoehtoisia ratkaisuja on mahdollista toteuttaa. Nämä suunnitellaan toimittajan kanssa aina erikseen.

Kokonaisuudet liitetään ensisijaisesti toimiston langattomaan verkkoon. Erikseen sovitusti voidaan toteutus tehdä myös mobiiliverkkoon.
Toimitilakartoitus tehdään tarvittaessa ennen asennusta. Tällä varmistamme optimaaliset asennuskohteet; asennustavan kiinnitysmateriaalista riippuen, tarvittavat kaapeloinnit, sähköt sekä kytkennät tietoverkkoon.

 

Lisätietoja:
Jari Sikanen
Praecom Oy
p. 0445540500
email: jari.sikanen@praecom.fi