KUMPPANIT

praecom kumppaniyritykset

Kaikki menestyvät yritykset tarvitsevat tuekseen osaavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Siksi olemme valinneet tarkkaan ne yritykset, joiden kanssa teemme syvempää yhteistyötä helpottaaksemme asiakkaidemme arkea.

PROVAD OY

Provad auttaa asiakkaitaan kehittämään asiakaspalvelusta kilpailuedun. Ratkaisumme tuottavat kustannustehokkaampaa asiakaskommunikaatiota sekä korkeampaa asiakastyytyväisyyttä. Ydinosaamistamme on asiakaspalvelun liittäminen myynnin ja markkinoinnin prosesseihin. Autamme asiakastamme sovittamaan tehokkaasti yhteen asiakaspalvelukanavat, ohjelmistot, laitteet sekä asiakaspalvelu- ja myyntikäytännöt.

Toteutamme asiakkaalle ratkaisuja, jotka tukevat parhaiten juuri heidän liiketoimintaansa. Toimitamme ja tuotamme asiakkaille sekä tarvittavat laitteistot, ohjelmistot että asiantuntijapalvelut. Näin varmistamme, että asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun ja näistä ratkaisuista täyden hyödyn irti.
Provad on toiminut paremman asiakaspalvelun puolesta jo vuodesta 2003. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Provad ja Praecom ovat tehneet yhteistyötä paremman asiakaspalvelukokemuksen toteuttamiseksi toukokuusta 2014 lähtien.


VALMENTAVA VIESTINTÄTOIMISTO: KAIKU HELSINKI

Kaiku Helsinki on valmentava viestintätoimisto. Visionamme on olla Euroopan paras sellainen.
Sparraamme, valmennamme ja konsultoimme asiakkaitamme johtamis- ja esimiesviestinnässä, esiintymisessä, mediaviestinnässä, asiakaspalvelun ja myynnin viestinnässä, yhteiskuntasuhteissa sekä verkkoviestinnässä ja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Autamme asiakkaitamme saamaan viestinsä läpi kasvokkain, verkossa ja mediassa. Tunnemme vaikuttamiskanavat ja vaikuttajat ja saamme asiakkaidemme asiat heidän agendalleen.
Olemme aloittaneet innostavan yhteistyön valmentavan viestintätoimiston Kaiku Helsingin kanssa. Tarjoamme osana palveluitammevuorovaikutusvalmennuksia, jotta asiakkaamme saavat etäneuvottelujärjestelmistään parhaat mahdolliset hyödyt irti. Kehitämme yhdessä parempaa ja tuloksekkaampaa virtuaalista vuorovaikutusta.

KAIKU

Blogissa

Praecom Oy ostaa Upto Oy:n Infonäyttöliiketoiminnan, Upto Oy:n toimitusjohtaja Kasper Kenig ja muu henkilökunta jatkavat liiketoimintaa Praecom Oy:n tytäryhtiönä Upto Oy nimellä.
Tässä merkittävimmät kokous- ja kollaboraatioteknologiatrendit vuodelle 2019. Äänessä on omat asiantuntijamme, kumppanimme sekä alan mielipidejohtajat.