KUMPPANIT

praecom kumppaniyritykset

Kaikki menestyvät yritykset tarvitsevat tuekseen osaavat ja ammattitaitoiset yhteistyökumppanit. Siksi olemme valinneet tarkkaan ne yritykset, joiden kanssa teemme syvempää yhteistyötä helpottaaksemme asiakkaidemme arkea.

PROVAD OY

Provad auttaa asiakkaitaan kehittämään asiakaspalvelusta kilpailuedun. Ratkaisumme tuottavat kustannustehokkaampaa asiakaskommunikaatiota sekä korkeampaa asiakastyytyväisyyttä. Ydinosaamistamme on asiakaspalvelun liittäminen myynnin ja markkinoinnin prosesseihin. Autamme asiakastamme sovittamaan tehokkaasti yhteen asiakaspalvelukanavat, ohjelmistot, laitteet sekä asiakaspalvelu- ja myyntikäytännöt.

Toteutamme asiakkaalle ratkaisuja, jotka tukevat parhaiten juuri heidän liiketoimintaansa. Toimitamme ja tuotamme asiakkaille sekä tarvittavat laitteistot, ohjelmistot että asiantuntijapalvelut. Näin varmistamme, että asiakkaat saavat juuri heidän tarpeisiinsa sopivan ratkaisun ja näistä ratkaisuista täyden hyödyn irti.
Provad on toiminut paremman asiakaspalvelun puolesta jo vuodesta 2003. Toimipaikkamme sijaitsevat Espoossa ja Tampereella.

Provad ja Praecom ovat tehneet yhteistyötä paremman asiakaspalvelukokemuksen toteuttamiseksi toukokuusta 2014 lähtien.


VALMENTAVA VIESTINTÄTOIMISTO: KAIKU HELSINKI

Kaiku Helsinki on valmentava viestintätoimisto. Visionamme on olla Euroopan paras sellainen.
Sparraamme, valmennamme ja konsultoimme asiakkaitamme johtamis- ja esimiesviestinnässä, esiintymisessä, mediaviestinnässä, asiakaspalvelun ja myynnin viestinnässä, yhteiskuntasuhteissa sekä verkkoviestinnässä ja sosiaalisen median hyödyntämisessä. Autamme asiakkaitamme saamaan viestinsä läpi kasvokkain, verkossa ja mediassa. Tunnemme vaikuttamiskanavat ja vaikuttajat ja saamme asiakkaidemme asiat heidän agendalleen.
Olemme aloittaneet innostavan yhteistyön valmentavan viestintätoimiston Kaiku Helsingin kanssa. Tarjoamme osana palveluitammevuorovaikutusvalmennuksia, jotta asiakkaamme saavat etäneuvottelujärjestelmistään parhaat mahdolliset hyödyt irti. Kehitämme yhdessä parempaa ja tuloksekkaampaa virtuaalista vuorovaikutusta.

KAIKU

Blogissa

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.

Toimimaton kokoustekniikka voi pysäyttää hyvän palaverin ennen kuin se ehtii alkaakaan. Miten kokoustekniikka saadaan toimimaan, niin että se toimii luotettavasti kokouksesta toiseen?

Toimiva videoneuvottelujärjestelmä sujuvoittaa organisaation toimintaa, mikä näkyy viivan alla tuottavampana työaikana ja pienentyneinä matkakuluina. Mutta mitä kaikkea videoneuvottelujärjestelmän ostajan tulisi ottaa huomioon, jotta hankinta onnistuu?

Etäkokous säästää aikaa ja rahaa organisaatiolta, lisäten työn tehokkuuttaa ja työtyytyväisyyttä. Tässä blogissa esittelemme tapoja hyödyntää etäkokouksia johtoryhmän kokouksista metsäkoneen huoltoon.

Tässä blogissa kerromme kahdeksan syytä, miksi on kannattavaa investoida tiimityöskentelyyn ja välineisiin.

Tässä blogissa esittelemme tiimityöskentelyn ja videoneuvottelun päivänpolttavia teknologiatrendejä.