KANNATTAAKO OSTAA HALPA

KANNATTAAKO OSTAA HALPA?


”Ostetaan netistä tuo halvin!”

Näin johtoryhmä päätti, koska ”tekniikka on murroksessa”, ”koska meillä on kiire” ja ”koska pitää saada edes väliaikaisratkaisu”.

Mutta miksi käyttää rahaa, jos alkuperäistä ongelmaa ei ratkaista? Meille piti hankkia toimivat etäkokousyhteydet. Halvasta tulee hetkessä kallis!

KUN HALPA EI TOIMI

KUN HALPA EI TOIMI

Kun netistä hankitun halvan järjestelmän yhteydet pätkivät, äänet eivät kuulu tai tarvittavia muutoksia ei voida tehdä, kuka sinua auttaa? Ei kukaan. IT-osasto voi käyttää kalliita tunteja ongelmaa ratkoakseen, mutta kokouksesi kaatui jo. Tämä tuskin edistää yrityksesi toimintaa ja tehokkuutta. Pikku hiljaa järjestelmästä tulee epävarmuustekijä ja riski, jota kukaan ei halua ottaa. Olette lähtöpisteessä.

Praecom on läsnä

Praecom on keskittynyt visuaalisen kommunikaation laitteisiin ja palveluihin. Me tiedämme, mikä etäkokouksissa voi mättää. Siksi me olemme valinneet puolestasi markkinoiden luotettavimmat laitteet. Me tiedämme, mitkä niistä sopivat ja ovat riittäviä yrityksesi sujuvaan toimintaan.

Ja jos tukeamme tarvitaan, me olemme paikalla. Puheluusi vastaa oikea asiantuntija ilman valintaääniä tai jonotuksia. Saamme tarvittaessa järjestelmääsi etäyhteyden ja kokouksesi jatkuu hetkessä.

Me emme myy kahvia, emmekä leikkaa nurmikoita - me yhdistämme ihmisten välisen viestinnän ja helppokäyttöisen, toimintavarman kokousteknologian.

Lue lisää oppaastamme:

LATAA OPAS: Toimiva Neukkari, Onnistunut Kokous


Blogissa

Toimitilojen uudistusprojekteissa toistuu tyypillisesti samat virheet. Vaikka toimistosta tulee näyttävän näköinen, työskentely vaikeutuu - erityisesti palavereissa ja tiimityöskentelytilanteissa. Tässä blogissa kerromme, miten vältät tyypillisimmät sudenkuopat.

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.

Toimimaton kokoustekniikka voi pysäyttää hyvän palaverin ennen kuin se ehtii alkaakaan. Miten kokoustekniikka saadaan toimimaan, niin että se toimii luotettavasti kokouksesta toiseen?