cisco Spark


cisco spark -viestintäratkaisu

Tee tiimityöskentelystä helpompaa

Cisco Spark on täydellinen yritysviestintäratkaisu, jonka avulla voidaan kokoustaa, lähettää viestejä, jakaa ja tallentaa materiaalit ja soittaa kenelle tahansa, missä tahansa ja milloin tahansa. Sparkin avulla ryhmätyöskentely on helppoa, koska työt, materiaalit ja ihmiset säilyvät samassa, niille varatussa, tietoturvallisessa paikassa. 

VÄHEMMÄN SÄHKÖPOSTIA, PAREMPAA TIIMITYÖSKENTELYÄ

Luo tiimillesi tai projektillesi oma työskentelytila, jonka kautta voit lähettää viestejä, jakaa tiedostoja ja pysyä yhteydessä milloin tahansa. Koska aiemmin käsitellyt asiat ja materiaalit ovat tallessa työtilassanne, pääsette vauhtiin nopeammin ja saatte työt tehtyä tehokkaammin. Osallistu keskusteluun milloin tahansa, mistä tahansa ja millä tahansa laitteella. 

ETÄKOKOUS MISSÄ VAIN, JAA MITÄ TAHANSA

Liity mobiililaitteella, videoneuvottelulaitteella tai tietokoneellasi. Aloita videopuhelu tai webkokous kenen kanssa tahansa välittömästi tai varaa aika etukäteen kalenterikutsulla liittämällä Spark osaksi MS Active Directory ja Exchange -palveluita. Tuo tiimisi neuvotteluhuoneeseen liittämällä Spark –huonelaite mukaan kokoukseen.

spark mukana MISSÄ TAHANSA

Spark -sovellus tuo tiimin myös mobiililaitteesi ulottuville. Spark -puhelut ja kontaktilistat kulkevat mukanasi sinne minne sinäkin. Myös materiaalin jakaminen onnistuu jopa mobiililaitteeltasi. Osallistu mielesi mukaan joko videolla tai ilman videota. Voit aloittaa kokouksesi mobiililaitteellasi ja siirtää sen halutessasi työasemallesi tai Spark -huonelaitteelle vaivattomasti.

SPARK -HUONELAITTEELLA KOKOUSHUONEESEEN

Liitä palveluun Spark -huonelaite ja voit tuoda Spark -kokoukset myös neuvotteluhuoneeseesi. Huonelaite tunnistaa sinut automaattisesti, kun tulet huoneeseen ja siirtää jo meneillään olevan Spark -kokouksesi huonelaitteen ruudulle. Huonelaite voi olla joko Cisco -videoneuvottelulaite tai uusi, seinälle asetettava Spark Board.  

Spark Board MUUTTAA NEUVOTTELUHUONEEN

Neuvotteluhuoneen tai tiimityötilan yhteiseksi työskentely- ja viestintälaitteeksi riittää jatkossa langaton 55:n tai 70:n tuuman Spark Board -kosketusnäyttötaulu, joka on mm. esitysnäytön, tussitaulun sekä etäkokouslaitteen yhdistelmä. Spark Board on all-in-one-työkalu, jolla voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena sekä sen kautta päästään tiimin Spark-tilaan tallennettuihin materiaaleihin. Yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai etänä omien mobiililaitteiden, Spark Boardien tai tietokoneidensa ääressä. Kaikki tiimin työhön liittyvät materiaalit, keskustelut ja kokoukset ovat yhdessä paikassa ja aina tiimin käytettävissä. 


Haluatko kuulla lisää Sparkista? Lähetä yhteydenottopyyntö.


Blogissa