Cisco Webex Teams

Tee tiimityöstä helppoa, paikasta riippumatta
Ota yhteyttä

Tiimin johtamista ja tiimityöskentelyä hankaloittaa työkalujen valtameri: tiimien sisäinen viestintä, etäkokoukset ja tiedonhallinta hoidetaan kaikki erillisillä työkaluilla.


Cisco Webex Teams on uuden ajan ratkaisu tiimityöskentelyyn. Sillä voit kokoustaa, lähettää viestejä, hoitaa projektiviestintää, jakaa ja tallentaa materiaaleja tiimin kanssa. Voit myös soittaa kenelle tahansa, missä ja milloin tahansa.


Käyttäessäsi Webex Teamsia työt, materiaalit ja ihmiset säilyvät samassa, niille varatussa, tietoturvallisessa paikassa.

Sujuvaa tiimityöskentelyä

cisco_teams
Teamsissa voit luoda tiimillesi tarkoitetun työskentelytilan, jonka kautta voit lähettää viestejä, jakaa tiedostoja ja pysyä yhteydessä milloin tahansa.

Koska aiemmin käsitellyt asiat ja materiaalit ovat tallessa työtilassa, tiimisi pysyy helposti ajan tasalla ja töiden hoitaminen on sujuvaa. Osallistu keskusteluun milloin tahansa, mistä tahansa ja millä tahansa laitteella.

Kätevä kännykkäsovellus

webx_mobile_app
Teams -sovellus tuo tiimin myös kännykkäsi ja tablettisi ulottuville. Teams -puhelut ja kontaktilistat kulkevat mukanasi sinne minne sinäkin.

Myös materiaalin jakaminen onnistuu jopa mobiililaitteeltasi. Osallistu mielesi mukaan joko videolla tai ilman videota. Voit aloittaa kokouksesi mobiililaitteellasi ja halutessasi siirtää sen helposti lennossa tietokoneellesi tai Teams -huonelaitteelle.

Vaivatonta viestintää missä vain, milloin vain

Cisco Webex Teamsin sovellukset mahdollistavat joustavan viestinnän, tiedostojen jaon sekä etäkokoukset ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Voit aloittaa videopuhelun tai etäkokouksen kenen kanssa tahansa välittömästi tai varata kalenteriajan etukäteen. Saat liitettyä Teamsin kalenteriisi MS Active Directory ja Exchange -palveluiden kautta.

Voit käyttää Webex Teamsia myös neuvotteluhuoneessa liittämällä Ciscon videoneuvottelulaite mukaan kokoukseen.

Webex Board mullistaa tiimityön

cisco_hero

Webex Board on neuvotteluhuoneen all-in-one-laite, joka mullistaa tiimityön. Sillä voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena. Sen kautta päästään kiinni myös tiimin Teams-tilaan tallennettuihin materiaaleihin.

Webex Boardille tehdyt yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai mukana etänä omien mobiililaitteiden, Webex Boardien tai tietokoneidensa kautta.


Haluatko nähdä, miten Webex Teams toimii käytännössä? Varaa demoaika täyttämällä allaoleva lomake.

Olemme Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Vastaa Ciscon kokousteknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.
cisco_select_partner_v2

Ota yhteyttä