Cisco spark

Tee tiimityöstä helppoa, paikasta riippumatta

Screen Shot 2018-03-15 at 15.33.07.png

Tiimin johtamista ja tiimityöskentelyä hankaloittaa työkalujen valtameri: tiimien sisäinen viestintä, etäkokoukset ja tiedonhallinta hoidetaan kaikki erillisillä työkaluilla.

Cisco Spark on uuden ajan ratkaisu tiimityöskentelyyn. Sillä voit kokoustaa, lähettää viestejä, hoitaa projektiviestintää, jakaa ja tallentaa materiaaleja tiimin kanssa. Voit myös soittaa kenelle tahansa, missä ja milloin tahansa.

Käyttäessäsi Sparkia työt, materiaalit ja ihmiset säilyvät samassa, niille varatussa, tietoturvallisessa paikassa.

Tutustu Cisco Sparkiin ja varaa ilmainen demoaika alta.


KR36026_2.jpg

Sujuvaa tiimityöskentelyä

Sparkissa voit luoda tiimillesi tarkoitetun työskentelytilan, jonka kautta voit lähettää viestejä, jakaa tiedostoja ja pysyä yhteydessä milloin tahansa.

Koska aiemmin käsitellyt asiat ja materiaalit ovat tallessa työtilassa, tiimisi pysyy helposti ajan tasalla ja töiden hoitaminen on sujuvaa. Osallistu keskusteluun milloin tahansa, mistä tahansa ja millä tahansa laitteella.

 


Screen Shot 2018-03-15 at 15.34.01.png

Kätevä kännykkäsovellus

Spark -sovellus tuo tiimin myös kännykkäsi ja tablettisi ulottuville. Spark -puhelut ja kontaktilistat kulkevat mukanasi sinne minne sinäkin.

Myös materiaalin jakaminen onnistuu jopa mobiililaitteeltasi. Osallistu mielesi mukaan joko videolla tai ilman videota. Voit aloittaa kokouksesi mobiililaitteellasi ja halutessasi siirtää sen helposti lennossa tietokoneellesi tai Spark -huonelaitteelle.

 


KR36026_2.jpg

Vaivatonta viestintää missä vain, milloin vain

Cisco Sparkin sovellukset mahdollistavat joustavan viestinnän, tiedostojen jaon sekä etäkokoukset ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

 

Voit aloittaa videopuhelun tai etäkokouksen kenen kanssa tahansa välittömästi tai varata kalenteriajan etukäteen. Saat liitettyä Sparkin kalenteriisi MS Active Directory ja Exchange -palveluiden kautta.

Voit käyttää Sparkia myös neuvotteluhuoneessa liittämällä Ciscon videoneuvottelulaite mukaan kokoukseen.

 


a349efc790c9283e_800x800ar.jpg

Spark Board mullistaa tiimityön

Spark Board on neuvotteluhuoneen all-in-one-laite, joka mullistaa tiimityön. Sillä voidaan näyttää esityksiä, piirtää yhdessä tussitaululle, käyttää neuvottelupuhelimena ja videoneuvottelulaitteena. Sen kautta päästään kiinni myös tiimin Spark-tilaan tallennettuihin materiaaleihin.

Spark Boardille tehdyt yhteiset piirrokset ovat koko tiimin käytettävissä, olivat jäsenet sitten samassa huoneessa tai mukana etänä omien mobiililaitteiden, Spark Boardien tai tietokoneidensa kautta.


VARAA DEMOAIKA

Haluatko nähdä, miten Spark ja Spark Board toimivat käytännössä? Varaa ilmainen demoaika.