Cisco

Yksi maailman tunnetuimmista ja innovatiivisimmista kokousteknologian tarjoajista
Ota yhteyttä

Cisco on yksi maailman tunnetuimmista ja innovatiivisimmista kokousteknologian tarjoajista. Sen monipuolisen tarjonnan ansiosta suurikin yritys voi kattaa kaikki kokousteknologiatarpeensa videoneuvottelulaitteista ja sovelluksista tiimiviestintään tiedostonjakoon sekä neuvotteluhuoneiden teknologiaan.

Ciscon eri tuoteperheiden ratkaisut integroituvat sujuvasti toisiinsa, luoden saumattoman neuvottelukokemuksen. Ciscon ratkaisuja on saatavana pilvestä, paikallisena sekä hybridinä.

Monipuoliset videoneuvotteluratkaisut eri tiloihin ja käyttötarkoituksiin

cisco_video_conf

Ciscon tarjoaa kattavan valikoiman videoneuvottelulaitteita ja -palveluita eri kokoisiin tiloihin ja käyttötarkoituksiin. Esimerkiksi Ciscon Room Kit Plus sopii erinomaisesti suuriin neuvottelutiloihin ja tarjoaa jopa 4K-tasoista kuvanlaatua.

Room Kit Mini puolestaan soveltuu hyvin pieniin neuvottelutiloihin. Sitä voi käyttää myös USB-laitteena muiden videoneuvottelusovellusten kanssa. Henkilökohtaiseen käyttöön omalle työpisteelle Ciscolta löytyy kompakti DX80-videoneuvottelulaite.

Webex Board on neuvottelutilojen monitoimilaite, joka toimii niin videoneuvottelulaitteena, digitaalisena valkotauluna kuin digitaalisena ryhmätyöskentelytilana.

Ciscon laitteet toimivat yhdessä Cisco Webex Teams -tiimiviestintäsovelluksen kanssa kuin myös erillisinä videoneuvottelulaitteina.

 

Oletko epävarma siitä, millaiset laitteet sopivat mihinkin tilaan?
Kokoustilojen uudistajan oppaamme avulla valitset tiloihisi sopivimmat laitteistot.

 

Lataa Kokoustilojen uudistajan opas

Kaikkiin tiimiviestinnän tarpeisiin

Cisco Webex Meeting Participants

Webex Teams on modernin tiimityöskentelyyn suunniteltu sovellus. Se yhdistää tiimichatin ja ruudunjaon, tiedostonjaon sekä videopuhelut yhteen käyttöliittymään.

Webex Teams kattaa hyvin niin ison kuin pienenkin yrityksen kaikki tiimiviestintätarpeet. Se integroituu sujuvasti Ciscon videoneuvotteluratkaisuihin sekä esimerkiksi Webex Boardiin, luoden vaivattoman tiimityöskentelykokemuksen paikasta riippumatta.

Luotettavaa teknologiaa, edistyneitä ominaisuuksia

Cisco on tunnettu luotettavasta pilvipalvelustaan sekä edistyksellisestä teknologiastaan. Ciscon videoneuvotteluratkaisut mahdollistavat esimerkiksi automaattisen tarkennuksen kokouksessa äänessä olevaan puhujaan. Cisco kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja ja haastaa kokousteknologia-alan vakiintuneita käytäntöjä.

Olemme Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Ciscon virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Vastaa Ciscon kokousteknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.
cisco_select_partner_v2

Ota yhteyttä