CISCO -VIDEONEUVOTTELULAITTEET

Maailman merkittävimpiin kuuluva tietoliikenne- ja verkkoratkaisujen toimittaja on myös edistyksellinen videoneuvottelulaitteiden valmistaja. Alla muutamia esimerkkejä laitetyypeistä. Cisco DX, Room Kit, ja MX -tuotemallistot takaavat laadukkaat tuotteet kaiken kokoiseen tarpeeseen.


HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

Cisco DX70 ja DX80 sopivat erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Laitteita voi videoneuvottelun lisäksi myös esim. kannettavan tietokoneen lisänäyttönä. 

Erittäin tyylikkäät DX -sarjalaiset kykenevät HD-tason videoneuvotteluun ja kosketusnäyttö sekä intuitiivinen käyttöliittymä tekevät käytöstä helppoa.


PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

Cisco SX10 tai alkuvuodesta 2019 ilmestyvä Room Kit Mini ovat tuotteita, jotka sopivat mainiosti nykyään niin suosittuihin 2-4 hengen pieniin tiloihin (Huddle room). Laitteen saa kiinnitettyä seinään tai näytön yläreunaan. Laitteiden kameroissa on laajakulmainen kamera, joten ihmiset näkyvät kuvassa, vaikka olisivat lähellä kameraa.


KESKIKOKOISEEN NEUVOTTELUTILAAN

KESKIKOKOISEEN NEUVOTTELUTILAAN

Ciscon uutuustuote Room Kit sopii erinomaisesti pieneen tai keskikokoiseen (suositus 7 hlö max.) neuvottelutilaan ja toimii saumattomasti sekä Cisco Webexin kanssa, että erillisenä videolaitteena. Roomkit mahdollistaa jopa 4K -tasoisen presentaation esittämisen.


RYHMÄTYÖSKENTELYYN

RYHMÄTYÖSKENTELYYN

Webex Board (ent. Spark Board) on uusi, upea työkalu ryhmätyöskentelyyn. Kosketusnäyttöinen 55" tai 70" -näyttö, joka tuo Cisco Webex -sovelluksen kaikki ominaisuudet neuvotteluhuoneeseen. Voit käyttää kaikkia laitteitasi saumattomasti ja ottaa palaverisi mukaan paikasta riippumatta. Webex Board on nyt meillä nähtävillä - ota yheyttä ja varaa oma esittelyaikasi joko Vantaan tai Hämeenlinnan toimipisteisiimme. 


SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

Ciscon uutuustuote Room Kit Plus sopii erinomaisesti suurempaankin (suos. 14 hlö max.) neuvottelutilaan ja toimii saumattomasti sekä Cisco Webexin kanssa, että erillisenä videolaitteena. Room Kit Plus mahdollistaa jopa 4K -tasoisen presentaation esittämisen.


TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

Cisco MX700 ja MX800 -laitteet tuovat sekä tyyliä, että toiminnallisuutta neuvotteluhuoneeseen. Upean muotoilunsa vuoksi ne sopivat mihin tahansa tilaan. MX-sarja ei kuitenkaan ole pelkästään tyylikäs, vaan niiden toiminnallisuudet ovat parhaasta päästä. MX-sarja on laitteesta riippuen saatavilla 1-3 näytöllä (jopa 70") sekä 1-2 kameralla varustettuna. 


HIENOJA LISÄOMINAISUUKSIA

Osaan MX-sarjan laitteista sekä SX80 -laitteisiin on saatavana Presenter Track -toiminnallisuus, joka mahdollistaa puhujan automaattisen seurannan neuvottelussa. Laitteita voidaan ohjata joko perinteisellä kaukosäätimellä, tai erillisellä pöydälle sijoitettavalla kosketusnäyttöpaneelilla. 

Cisco -laitteita voidaan maustaa esim. myös tehokkalla kattoon asennettavalla mikrofonilla (Ceiling Microphone), 10" kosketusnäytöllä sekä sisäänrakennetun sillan käytön mahdollistavalla lisenssillä. 


partner-logo

OTA YHTEYTTÄ


Blogissa

Tässä merkittävimmät kokous- ja kollaboraatioteknologiatrendit vuodelle 2019. Äänessä on omat asiantuntijamme, kumppanimme sekä alan mielipidejohtajat.
Toimitilojen uudistusprojekteissa toistuu tyypillisesti samat virheet. Vaikka toimistosta tulee näyttävän näköinen, työskentely vaikeutuu - erityisesti palavereissa ja tiimityöskentelytilanteissa. Tässä blogissa kerromme, miten vältät tyypillisimmät sudenkuopat.

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.