CISCO -VIDEONEUVOTTELULAITTEET

Maailman merkittävimpiin kuuluva tietoliikenne- ja verkkoratkaisujen toimittaja on myös edistyksellinen videoneuvottelulaitteiden valmistaja. Alla muutamia esimerkkejä laitetyypeistä. Cisco DX, SX ja MX -tuotemallistot takaavat laadukkaat tuotteet kaiken kokoiseen tarpeeseen.


HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

Cisco DX70 ja DX80 sopivat erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Laitteita voi videoneuvottelun lisäksi myös esim. kannettavan tietokoneen lisänäyttönä. 

Erittäin tyylikkäät DX -sarjalaiset kykenevät HD-tason videoneuvotteluun ja kosketusnäyttö sekä intuitiivinen käyttöliittymä tekevät käytöstä helppoa.


PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

Cisco SX10 on tuote, joka sopii mainiosti nykyään niin suosittuihin 2-4 hengen pieniin tiloihin (Huddle room). Laitteen saa kiinnitettyä seinään tai näytön yläreunaan. SX10:n kamerassa on laajakulmainen kamera, joten ihmiset näkyvät kuvassa, vaikka olisivat lähellä kameraa. 

Myös uutuustuote Roomkit sopii erinomaisesti pieneen tai keskikokoiseen (suositus 7 hlö max.) neuvottelutilaan. 


KESKIKOKOISEEN NEUVOTTELUTILAAN

KESKIKOKOISEEN NEUVOTTELUTILAAN

Ciscon uutuustuote Roomkit sopii erinomaisesti pieneen tai keskikokoiseen (suositus 7 hlö max.) neuvottelutilaan ja toimii saumattomasti sekä Cisco Sparkin kanssa, että erillisenä videolaitteena. Roomkit mahdollistaa jopa 4K -tasoisen presentaation esittämisen.

Cisco SX20 sopii eri kameravaihtoehtojensa ansiosta eri kokoisiin neuvottelutiloihin. Laitteeseen voi liittää 1-2 näyttöä ja siihen on optiona saatavilla myös Multisite -ominaisuus. 


RYHMÄTYÖSKENTELYYN

RYHMÄTYÖSKENTELYYN

Spark Board on uusi, upea työkalu ryhmätyöskentelyyn. Kosketusnäyttöinen 55" tai 70" -näyttö, joka tuo Cisco Spark -sovelluksen kaikki ominaisuudet neuvotteluhuoneeseen. Voit käyttää kaikkia laitteitasi saumattomasti ja ottaa palaverisi mukaan paikasta riippumatta. Spark Board on nyt meillä nähtävillä - ota yheyttä ja varaa oma esittelyaikasi joko Vantaan tai Hämeenlinnan toimipisteisiimme. 


SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

Ciscon uutuustuote Roomkit Plus sopii erinomaisesti suurempaankin (suos. 14 hlö max.) neuvottelutilaan ja toimii saumattomasti sekä Cisco Sparkin kanssa, että erillisenä videolaitteena. Roomkit Plus mahdollistaa jopa 4K -tasoisen presentaation esittämisen.

Cisco SX20 sopii eri kameravaihtoehtojensa ansiosta eri kokoisiin neuvottelutiloihin. Laitteeseen voi liittää 1-2 näyttöä ja siihen on optiona saatavilla myös Multisite -ominaisuus. 


TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

Cisco MX700 ja MX800 -laitteet tuovat sekä tyyliä, että toiminnallisuutta neuvotteluhuoneeseen. Upean muotoilunsa vuoksi ne sopivat mihin tahansa tilaan. MX-sarja ei kuitenkaan ole pelkästään tyylikäs, vaan niiden toiminnallisuudet ovat parhaasta päästä. MX-sarja on laitteesta riippuen saatavilla 1-3 näytöllä (jopa 70") sekä 1-2 kameralla varustettuna. 


HIENOJA LISÄOMINAISUUKSIA

Osaan MX-sarjan laitteista sekä SX80 -laitteisiin on saatavana Presenter Track -toiminnallisuus, joka mahdollistaa puhujan automaattisen seurannan neuvottelussa. Laitteita voidaan ohjata joko perinteisellä kaukosäätimellä, tai erillisellä pöydälle sijoitettavalla kosketusnäyttöpaneelilla. 

Cisco -laitteita voidaan maustaa esim. myös tehokkalla kattoon asennettavalla mikrofonilla (Ceiling Microphone), 10" kosketusnäytöllä sekä sisäänrakennetun sillan käytön mahdollistavalla lisenssillä. 


OTA YHTEYTTÄ


Blogissa

Tutkimusten mukaan etätyö parantaa tuottavuutta jopa 13, samalla vähentäen henkilöstön vaihtuvuutta. Käytännön kokemusten ja asiantuntijoiden näkemysten mukaan etätyötä pitää johtaa oikein, jotta positiiviset tulokset saavutetaan.

Toimimaton kokoustekniikka voi pysäyttää hyvän palaverin ennen kuin se ehtii alkaakaan. Miten kokoustekniikka saadaan toimimaan, niin että se toimii luotettavasti kokouksesta toiseen?

Toimiva videoneuvottelujärjestelmä sujuvoittaa organisaation toimintaa, mikä näkyy viivan alla tuottavampana työaikana ja pienentyneinä matkakuluina. Mutta mitä kaikkea videoneuvottelujärjestelmän ostajan tulisi ottaa huomioon, jotta hankinta onnistuu?