Ava Security

Ava Security on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiayritys, joka toteuttaa älykkäita ratkaisuja turvallisuuteen ja tilanhallintaan.

Ota yhteyttä

Ava Security on maailmanlaajuisesti toimiva teknologiayritys, joka toteuttaa älykkäita ratkaisuja turvallisuuteen ja tilanhallintaan. Ava auttaa yrityksiä näkemään ja ymmärtämään ympäristöjensä muutoksia ja reagoimaan niihin. Turvallisuuden lisäksi Avan videohallintajärjestelmä tuo analytiikkaa tilojen käytöstä ja ihmisten sekä esimerkiksi ajoneuvojen liikkeistä.

 

 

 

 

Ava Aware - älykäs videohallintajärjestelmä

AVA_1500x882

Ava Aware on videohallintajärjestelmä, jonka koneoppimiskyvykkyyksillä saadaan enemmän irti videovalvonnasta. Se on saatavilla niin pilvipalveluna kuin paikallisena ratkaisuna. Aware analysoi kaikkia videosyötteitä kaikista kameroistasi 24/7 reaaliajassa. Järjestelmä tukee monipuolisesti myös olemassa olevia kamerajärjestelmiä. Se tunnistaa objekteja ja tapahtumia sekä lähettää niistä välittömiä ilmoituksia ja hälytyksiä. Ilmoitukset perustuvat asettamiisi sääntöihin ja Awaren havaitsemiin poikkeaviin tapahtumiin. Awaren avulla pystyt hallinnoimaan kokonaisuutta selain- ja mobiilipohjaisilla käyttöliittymillä, joihin pääset käsiksi paikasta riippumatta.

 

Ava Awaren avainominaisuuksia:

 

  • Tilojen kartoittaminen Smart Presencellä

  • Nopea tapahtumien etsiminen Smart Searchin avulla

  • Väkimäärien seuranta tiloissa

  • Yksinkertainen, skaalattava konfiguraatio

  • Resoluution säätely Smart Recordingilla

  • Mobiilisovellus, jonka hälytyksistä pääset suoraan tapahtuman videosyötteeseen

  • Intuitiivinen käyttöliittymä

 

Poikkeustilanteiden havaitseminen reaaliaikaisesti

Ava_2_1500x882

Ava seuraa tilojasi dynaamisesti ja ilmoittaa mahdollisista riskeistä tai poikkeustilanteista tiloissa. Ilmoitukset poikkeustilanteista voidaan viedä automaattisesti organisaation käyttämiin tietojärjestelmiin.

Toimitilojen käyttöaste ja tehokkuus

Aware-heatmaps-map-view

Toimitilojen käyttöasteen ja tehokkuuden seuranta on usein haastavaa ja tiloista vastaavilla ei ole välttämättä tarkkaa käsitystä, ovatko tilat optimaalisessa käytössä. Markkinatutkimuksemme mukaan lähes joka neljäs yritys pohtii lähivuosien aikana pienempiin tiloihin siirtymistä. Muutosten tekeminen dataan perustuen helpottaa päätöksentekoa. Ava Awarella pystyt luomaan tiloistasi karttoja, joiden avulla voit seurata eri tilojen ihmismäärää tai muita objekteja. Määrittämällä tarkastelujakson pystyt havainnoimaan, miten ihmisvirrat liikkuvat tiloissa ja millaiset käyttöasteet erilaisilla tiloilla on.

 

Pystyt määrittämään Ava Awaren kameranäkymiin virtuaalisia kävijälaskureita, joiden avulla voit seurata yksittäisten tilojen tai tilakokonaisuuksien kävijämääriä.

 

Tutustu lisää Avan sivuilla

Olemme Ava Securityn virallinen yhteistyökumppani Suomessa

Praecom on Ava Securityn virallinen yhteistyökumppani Suomessa. Praecom vastaa Avan teknologian jälleenmyynnistä, asennuksesta, ylläpidosta, käyttökoulutuksesta ja tuesta Suomessa.
Ava_platinum partner

Ota yhteyttä