ASENNUSPALVELUT

ASENNUSPALVELUT


AVAIMET KÄTEEN

Praecom toimittaa laitteet ja palvelut asiakkaalle ”avaimet käteen” periaatteella. Asennuksen ja konfiguroinnin tekee joko Praecomin oma asentaja tai nimetty asennuskumppani. Ennen varsinaista asennusta asentaja käy asiakkaan kanssa lyhyesti läpi suunnitelman ja varmistaa että kaikki esivalmistelut on tehty, jotta itse asennus sujuu sovitusti.

ESIASENNUS VARMISTAA SUJUVUUDEN

Teemme toimittamillemme laitteille aina esiasennuksen, jonka yhteydessä laitteen ohjelmisto päivitetään viimeisimpään versioonsa, asennetaan lisenssiavaimet, päivitetään hakemisto ja muutenkin laite valmistellaan tulevaa asennusta varten. Esiasennuksen jälkeen itse asennus sujuu suunnitellusti.

KAIKEN KOKOISEEN TARPEESEEN

Neuvotteluhuoneita ja niihin asennettavia kokoonpanoja on monenlaisia ja -kokoisia. Asennuspalvelumme
kattaa tarpeet henkilökohtaisesta neuvotteluhuoneesta suuriin neuvotteluhuoneisiin. Tarvittaessa toimitamme myös ratkaisut auditorioihin yhdessä luotettavien asennuskumppaniemme kanssa.

KÄYTTÖOPASTUS JA YLLÄPITO

Asennuksen yhteydessä pidetään aina käyttöopastus ja lisäkoulutusta on saatavilla monipuolisesta koulutusvalikoimastamme. Kattavat ylläpitopalvelumme takaavat sen, että et jää yksin mahdollisissa ongelmatilanteissa asennuksen jälkeenkään.

Lue lisää koulutus- ja ylläpitopalveluistamme