Praecom OY

Praecom Oy on video- ja virtuaalineuvottelupalveluiden toimittaja, jolla on vahva osaaminen ja erittäin tyytyväiset asiakkaat. Vahvan osaamisemme lisäksi dynaamisuus, ketteryys ja asioinnin helppous ovat asioita joita asiakkaamme meissä tutkimuksen mukaan arvostavat.
 
Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita etä- ja videoneuvottelupalveluita kaiken kokoisten organisaatioiden tarpeisiin. Toimipisteemme sijaitsevat Hämeenlinnassa, Vantaalla ja Tampereella ja päättyneen tilikauden liikevaihto oli n. 4 M€.
 
Palveluvalikoimamme kattaa etäneuvottelupalvelut, joiden avulla video- ja verkkokokoukset voidaan pitää päätelaiteriippumattomasti, missä ja milloin tahansa.
 
Palveluvalikoimaamme kuuluvat luonnollisesti myös kaikki johtavat videoneuvottelulaitemerkit, sekä niiden ylläpito- ja tukipalvelut. Huippuosaajistamme muodostuva Service Desk on asiakkaan apuna kaikissa palveluihin liittyvissä asioissa.
 
Missiomme on rikastaa ihmisten välistä digitaalista viestintää palveluilla, joissa ihminen ja käyttökokemus on otettu aidosti huomioon ja teknologian osaaminen ei ole välttämätöntä. Visiomme on olla yhtiö jolla on vahva ja tunnustettu asema suomalaisessa kommunikaatiokentässä, joka tunnetaan laadukkaista ja helpoista palveluistaan sekä auttaa asiakkaitaan helpottamaan kommunikointia.
 
*Nimemme on johdettu latinankielisestä sanasta praeco (=sanansaattaja, huutokauppias, meklari, profeetta, julkinen kuuluttaja, airut), joka kuvastaa yrityksemme tekemistä kommunikaation välineenä ja viestin välittäjänä pitkienkin välimatkojen päästä tuomalla ihmiset visuaalisesti lähemmäksi toisiaan.


Blogissa