Cisco -videoneuvottelulaitteet

Maailman merkittävimpiin kuuluva tietoliikenne- ja verkkoratkaisujen toimittaja on myös edistyksellinen videoneuvottelulaitteiden valmistaja. Alla muutamia esimerkkejä laitetyypeistä. Cisco DX, SX ja MX -tuotemallistot takaavat laadukkaat tuotteet kaiken kokoiseen tarpeeseen.


HENKILÖKOHTAISEEN KÄYTTÖÖN

Cisco DX70 ja DX80 sopivat erinomaisesti henkilökohtaiseen käyttöön. Laitteita voi videoneuvottelun lisäksi myös esim. kannettavan tietokoneen lisänäyttönä. 

Erittäin tyylikkäät DX -sarjalaiset kykenevät HD-tason videoneuvotteluun ja kosketusnäyttö sekä intuitiivinen käyttöliittymä tekevät käytöstä helppoa.


PIENEEN NEUVOTTELUTILAAN

Cisco SX10 on tuote, joka sopii mainiosti nykyään niin suosittuihin 2-4 hengen pieniin neuvottelutiloihin (Huddle room). Laitteen saa kiinnitettyä seinään tai näytön yläreunaan. SX10:n kamerassa on laajakulmainen kamera, joten ihmiset näkyvät kuvassa, vaikka olisivat lähellä kameraa. 


SUUREMPAAN NEUVOTTELUTILAAN

Cisco SX20 sopii eri kameravaihtoehtojensa ansiosta eri kokoisiin neuvottelutiloihin. Laitteeseen voi liittää 1-2 näyttöä ja siihen on optiona saatavilla myös Multisite -ominaisuus. 


TYYLIÄ JA TOIMINNALLISUUTTA

Cisco MX700 ja MX800 laitteet tuovat sekä tyyliä, että toiminnallisuutta neuvotteluhuoneeseen. Upean muotoilunsa vuoksi ne sopivat mihin tahansa tilaan. MX-sarja ei kuitenkaan ole pelkästään tyylikäs, vaan niiden toiminnallisuudet ovat parhaasta päästä. MX-sarja on laitteesta riippuen saatavilla 1-3 näytöllä (jopa 70") sekä 1-2 kameralla varustettuna. 


HIENOJA LISÄOMINAISUUKSIA

Osaan MX-sarjan laitteista sekä SX80 -laitteisiin on saatavana Presenter Track -toiminnallisuus, joka mahdollistaa puhujan automaattisen seurannan neuvottelussa. Laitteita voidaan ohjata joko perinteisellä kaukosäätimellä, tai erillisellä pöydälle sijoitettavalla kosketusnäyttöpaneelilla. 

Cisco -laitteita voidaan maustaa esim. myös tehokkalla kattoon asennettavalla mikrofonilla (Ceiling Microphone), 10" kosketusnäytöllä sekä sisäänrakennetun sillan käytön mahdollistavalla lisenssillä. 


KATSO CISCON ERINOMAISILTA SIVUILTA HYVIN RAKENNETTUJA ESIMERKKEJÄ SIITÄ, MILLAISIA ERILAISIA RATKAISUJA ERI KOKOISIIN NEUVOTTELUHUONEISIIN ON TARJOLLA. TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA SIIRRY SIVUSTOLLE.


Blogissa